ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 February, 2024 - 16:37

Categories: 

Βρούτσης: «Εύχομαι να δούμε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena»

Την ευχή να κοντραριστούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στον τελικό του Conference League, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην OPAP Arena, έκανε ο Γιάννης Βρούτσης.

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αθηνών για τις 100 ημέρες πριν το μεγάλο ματς (29/5) στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού έκανε την ευχή οι δύο ελληνικές ομάδες, οι οποίες συνεχίζουν στην Ευρώπη, να συναντηθούν στον τελικό της διοργάνωσης. «Ο τελικός θα αποτελεί μια μεγάλη κατάκτηση ότι η Ελλάδα επιστρέφει στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Επιστρέφουμε δυναμικά ως οικοδεσπότες. Οι υποδομές που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια μας επιτρέπουν να φιλοξενούμε τέτοιες διοργανώσεις. Όλα αυτά αποτελούν ένα ισχυρό διαβατήριο προσέλκυσης περισσότερων διοργανώσεων. Αποτελεί παράσημο η επιλογή της UEFA. Υποχρέωση μας είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Η Ελλάδα έχει βάλει τον πήχη ψηλά αλλά μπορεί να τον περάσει όμως ενωμένοι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι εδώ γεννήθηκε ο αθλητισμός. Το υπουργείο αθλητισμού θα συμβάλλει όπου χρειαστεί. Μακάρι στο θεσμό αυτό να δούμε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Τα ελληνικά γήπεδα σε 2 μήνες θα είναι σύγχρονα με τον νέο αθλητικό νόμο θα εξαλειφθούν οι παραλείψεις», επεσήμανε ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τόνισε: «Σήμερα είναι μια μέρα πολλαπλής τιμής για την Αθήνα κ την Ελλάδα και τη Ν Φιλαδέλφεια. Τιμή και για την ΕΠΟ για την εμπιστοσύνη που της δείχνει η ΟΥΕΦΑ. Τιμή κ για την ΑΕΚ και τον κ Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ που είναι αξιόλογο για να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή».

Ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας, ανέφερε: «Η Αθήνα θα καλωσορίσει χιλιάδες φιλάθλους από όλον τον κόσμο για τον μεγάλο τελικό. Δεν αποτελεί μόνο ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, είναι μια ευκαιρία να προβάλουμε την Αθήνα σε παγκόσμιο επίπεδο και να επιβεβαιώσουμε την ικανότητα να διοργανώνουμε γεγονότα παγκόσμιας κλάσης, αλλά και να επιδείξουμε την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά, να ενισχύσουμε βέβαια την τουριστική μας βιομηχανία».

 

Ο Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας/Φιλαδέλφειας, Γιάννης Τομπούλογλου, δήλωσε: «Η πόλη μου θα ακουστεί για μια φορά ακόμα στα πέρατα του κόσμου καθώς το ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κονφερενς Λιγκ. Είναι ευτυχής συγκυρία ότι το παιχνίδι θα γίνει στην πόλη μας η οποία φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την οικοδόμηση της, αλλά και η ΑΕΚ γιορτάζει τα 100 χρόνια της. Να αναδείξουμε την προσφυγιά και από που ερχόμαστε γιατί μόνο έτσι μπορούμε να χαράξουμε το μέλλον.

Δράττομαι της ευκαιρίας να απευθυνθώ στο σημερινό ακροατήριο και να πω ότι η πόλη μου δοκιμάστηκε σκληρά, όταν τον περασμένο Αύγουστο έγινε θέατρο σκληρών συμπλοκών με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Η νέα διοίκηση του Δήμου μας, είναι ολόψυχα και με κάθε πρόσφορο τρόπο στο πλευρό της Πολιτείας, της μεγάλης ΠΑΕ της πόλης μας, της ΑΕΚ και όλων των θεσμικών φορέων, προκειμένου να καταπολεμηθεί το τέρας της οπαδικής βίας.