ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 February, 2024 - 17:47

Ηρωίκή πρόκριση στους «16» του Youth League για την Κ-19 του Ολυμπιακού!

 

Θρύλος για πολύ μεγάλα πράγματα κοίταξε στα μάτια την Ίντερ  Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην πανίσχυρη ιταλική ομάδα, έδειξαν μέταλλο και σε καμία περίπτωση δεν πτοήθηκαν ειδκαά πό την στιγμή όπου έμειναν με δέκα από το 73’ και πήραν τεράστια πρόκριση στους «16» του UEFA Youth League με 6-5 στα πέναλτι (μετά το 0-0 του 90λεπτου).

Ιστορική στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» που περνούν για δεύτερη φορά στην εν λόγω φάση και πετούν εκτός μια σπουδαία ομάδα, με τον Κότσι να είναι ο μοιραίος για την Ίντερ, αφού έχασε το τελευταίο πέναλτι και ενώ νωρίτερα οι Πειραιώτες είχαν κάνει το 6/6. 

Η Κ-19 του Ολυμπιακού θα μάθει την ερχόμενη Παρασκευήτον επόμενό της αντίπαλο , με την κληρωτίδα να έχει σπουδαία ονόματα όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν  Ζάλτσμπουργκ

Στο 19ο λεπτό ο Κότσι έκανε ένα γύρισμα, αλλά ο Σίνα έδιωξε σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης, ο Στάμπιλε πήρε την κοντινή κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά καλός, με τους νερατζούρι να πιέζουν να βρουν ένα γκολ.

Ο Ολυμπιακός φώναξε για πέναλτι στο 32’ όταν ο  Κωνσταντίνος Κωστούλας τσίμπησε την μπάλα προ του Ραϊμόντι και έπεσε, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Στο 37’ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία για να ανοίξουν στο σκορ, όταν ο Μουζακίτης έκανε ένα ωραίο σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στα σώματα.

 

O Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη ψάχνοντας το γκολ, που θα του χάριζε την πρόκριση. Η ομάδα του Συλαϊδόπουλου δεν πτοήθηκε, ανέβηκε στο γήπεδο και έφτιαξε τρεις μεγάλες φάσεις να προηγηθεί με τους Κουτσογούλα, Πνευμονίδη και Παπακανέλλο, αλλά όλοι τους νικήθηκαν από τον Ραϊμόντι.

 

Στο 73’ τα πράγματα ζόρισαν για τον Ολυμπιακό, αφού ο ρέφερι εξάντλησε την αυστηρότητά του και απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παπακανέλλο Παρόλα αυτά, ο Σίνα με μεγάλες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν και λίγο έλειψε οι «ερυθρόλευκοι» να… πάρουν την νίκη από την κανονική διάρκεια όταν στο 88’ ο Λιατσικούρας από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε εστία. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

 

 

Εκεί, οι παίκτες του Ολυμπιακού αποδείχτηκαν ιδιαίτερα ψύχραιμοι και εύστοχοι, έχοντας 6/6 και παρότι αυτοί της Ίντερ πήγαν να τους μιμηθούν, είδαν τον Κότσι να στέλνει την εκτέλεσή του άουτ, τελειώνοντας το παιχνίδι. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας (89’ Τανούλης), Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (83’ Δάμα), Πνευμονίδη (78’ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος, Θ. Κωστούλας

 

ΙΝΤΕΡ (Κίβου): Ραϊμόντι, Αϊντού, Στάντε, Στάμπιλε, Κότσι, Ντι Μάτζιο, Στάνκοβιτς, Μπέρενμπρουχ, Καμάτε, Σαρ, Κιέτο

 

Ομάδα: