ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 February, 2024 - 21:49

Categories: 

Λύτρωσε την Μπάγερν ο Κέιν στο 91'

Μόνο... σπαθιά δεν έχει καταπιεί ακόμα για αυτή την Μπάγερν Μονάχου ο Χάρι Κέιν!

Ο Βρετανός «μπόμπερ»... ξελάσπωσε για ακόμα μία φορά τους Βαυαρούς, οι οποίοι προβλημάτισαν ξανά με την εικόνα τους στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Λειψία, την οποία λύγισαν στο φινάλε με σκορ 2-1 και με τέρμα του πρώην άσου της Τότεναμ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για την 23η αγωνιστική της Bundesliga!

Κάπως έτσι, οι πρωταθλητές Γερμανίας επέστρεψαν στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από δύο «κολλητές» ήττες, φτάνοντας τους 53 βαθμούς και παραμένοντας στο -7 από την πρωτοπόρο, Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο όπου η Μπάγερν είχε μία φλύαρη κατοχή, ενώ απουσίαζαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο περιοχές, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κέιν στο 56' μετά από ασίστ του Μουσιάλα. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 70' με τον Σέσκο, και ενώ όλα έδειχνα πως το ματς θα λήξει «Χ», ήρθε ο Άγγλος φορ στο 90+1' και με το 27ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα, χάρισε μια τεράστια νίκη στο σύνολο του Τόμας Τούχελ.