ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 March, 2024 - 17:30

Categories: 

Νέα απώλεια βαθμών για τον Πανιώνιο στο Χαϊδάρι

Δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη για τον Πανιώνιο.

Οι «κυανέρυθροι» έμειναν στο 2-2 εκτός έδρας με το Χαϊδάρι, ωστόσο ο Εθνικός Πειραιώς επίσης δεν κατόρθωσε να κερδίσει τον Ηλυσιακό (1-1), επομένως η ομάδα της Νέας Σμύρνης διατηρήθηκε πρώτη με +13 για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Όσον αφορά τα άλλα γκρουπ, η Καβάλα συνέχισε την σταθερή πορεία της προς την άνοδο από τον 1ο όμιλο, αφού νίκησε με σκορ 3-1 τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και παρέμεινε στο +10 από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης, ο οποίος επίσης επικράτησε 3-2 της Δόξας Δράμας.

Στον 2ο όμιλο, η Νέα Αρτάκη πέρασε από την έδρα του Εορδαϊκού με σκορ 0-2, παραμένοντας στην κορυφή σε ισοβαθμία με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, που επίσης επικράτησε 2-0 του Αστέρα Σταυρού. Μόλις 1 πόντο πίσω από αυτούς βρίσκεται ο Σβορώνος, ο οποίος νίκησε με σκορ 3-2 τον Θεσπρωτό.

Τέλος, μάχη κορυφής περιελάμβανε το πρόγραμμα του 3ου ομίλου. Ο Παναργειακός έκανε το «διπλό» στην έδρα της Κορίνθου με σκορ 1-0 και έμεινε μόνος στην κορυφή, όντας πλέον το φαβορί για την άνοδο,

Ομάδα: