ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 January, 2024 - 17:33

Categories: 

Συνέχισαν απτόητοι Λεβαδειακός και Καλλιθέα

Νίκες για Λεβαδειακό και AthensKallitheaFC που απολαμβάνουν την κορυφή (και το +3) των δύο ομίλων της SuperLeague 2!

Στον Βόρειο Όμιλο, καταρχάς, η ομάδα της Λιβαδειάς επικράτησε 3-0 υποδεχόμενη τον Καμπανιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ένα εύκολο απόγευμα για τους Βοιωτούς, με τον Τσιριγώτη να ανοίγει τον δρόμο για το «τρίποντο» σκοράροντας δις, στο 16' και στο 55'. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γιαννιώτας στο 63', με τον Λεβαδειακό να αξιοποιεί και το στραβοπάτημα της ΑΕΛ και να ξεφεύγει στο +3 και με αγώνα λιγότερο.

Την ίδια ώρα η ομάδα της Καλλιθέας έφερνε «τούμπα» τον Γιούχτα στην έδρα του, ολοκληρώνοντας μάλιστα την ανατροπή στις καθυστερήσεις!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55' με εκτέλεση πέναλτι του Αλεξόπουλου, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 35', με τον Ματίγια να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο στο 77'. Για να έρθει στο 90'+3' ο Τόρρες να ολοκληρώσει την ανατροπή και να χαρίσει το «τρίποντο» στους φιλοξενούμενους. Έτσι, το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη ανέβηκε στο +3 από τα Χανιά, τα οποία την Κυριακή (21/1) ήρθαν 1-1 με την Καλαμάτα.