ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 October, 2023 - 19:24

Categories: 

Δύσκολες νίκες για Καλλιθέα και Ιωνικό

Δύσκολες εντός έδρας νίκες με 1-0 κόντρα σε Γιούχτα και Τηλυκράτη Λευκάδας αντίστοιχα πανηγύρισαν Athens Kallithea και Ιωνικός για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2, παραμένοντας κοντά (2 βαθμούς πίσω) στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Καλαμάτα.

Ο Ιωνικός ευτύχησε να προηγηθεί στο 5ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησής του με τον Τηλυκράτη στη Νεάπολη, με τον Οικονομίδη να νικάει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με όμορφο σουτ. Οι γηπεδούχοι ήτα ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία στο 36’ για να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους, με τον Ζάχαβι να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Γιακουμάκη, ο οποίος βρέθηκε στο σωστό σημείο για να πάρει το… ριμπάουντ. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τον Ιωνικό να παίρνει τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Super League 2.

Με το ίδιο σκορ (1-0) επικράτησε και η Athens Kallithea του Γιούχτα, στο «Ελ Πάσο». Αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα με Βασιλόγιαννη (26’) και Μανθάτη (34’), η ομάδα της Καλλιθέας μπήκε τελικά στη θέση του οδηγού στο 51’, όταν ο Λουκίνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από σέντρα του Μανθάτη. Ο Ματίγια είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 62’ για τους γηπεδούχους, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Τέλος, για τον 1ο όμιλο, ΠΑΟΚ Β’ και Αιολικός «κόλλησαν» στο ισόπαλο 0-0, με τον πρώτο να ανεβαίνει στην 3η θέση της βαθμολογίας και τον δεύτερο να είναι 7ος, με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.