ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Άλμα επί Κοντώ

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από τον ασταμάτητο Ντουπλάντις στα 6. 26 μέτρα

 

Ο άνθρωπος που δεν έχει ταβάνι, έγραψε ξανά ιστορία. Με άλμα στα 6.26, ο Μόντο Ντουπλάντις κατέρριψε για ακόμα μία φορά το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ, στο Diamond League  της Πολωνίας λίγες εβδομάδες μετά το δικό του τεράστιο κατόρθωμα όταν και είχε συντρίψει το ρεκόρ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού  με άλμα στα 6.25.!

 

Read More

Συγκλονιστικός Καραλής: Έγινε ο πρώτος Έλληνας που πέρασε τα 6 μέτρα!

Την πιο μαγική χρονιά της μέχρι τώρα σταδιοδρομίας του βιώνει ο Μανώλης Καραλής γεμίζοντας ένα ολόκληρο Έθνος με υπερηφάνεια!

Ο Πρωταθλητής του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος Έλληνας άλτης που πέρασε τα 6 μ.μ στο επί κοντώ στο DiamondLeague  της Πολωνίας συντρίβοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ!

Read More

Στην 9η θέση η Στεφανίδη με άλμα στα 4,70 μ.

 

Στην 9η θέση του τελικού του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Κατερίνα Στεφανίδη. Στην τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, η χρυσή Ολυμπιονίκης το 2016 στο Ρίο πέρασε με επιτυχία 4.40μ, 4.60μ και 4.70μ., αλλά έκανε τρία άκυρα άλματα στα 4.80μ, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τη δεύτερη παρουσία της σε Ολυμπιακό βάθρο.

Read More

Νοκ άουτ η Αριάδνη Αδαμοπούλου! Υπέστη θλάση και τέθηκε εκτός τελικού

 

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Αριάδνης Αδαμοπούλου. Η Ελληνίδα άλτρια προκρίθηκε στον τελικό του άλματος επί κοντώ (7/8, 19:15), όμως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί εκεί.

Ο λόγος είναι, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ότι αποκόμισε θλάση 2ου βαθμού στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια του προκριματικού, επομένως θέλει να προσέξει την υγεία της.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Read More