Μισεουί

Ατομικό για Γένσεν, Φαντιγκά και Μισεουί στον Άρη
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το ρεπό της Τρίτης ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φρέντρικ Γένσεν, Νοά Φαντιγκά, Γκαμπριέλ Μισεουί και Νόα Σούντμπεργκ, οι οποίοι θα επιχειρήσουν εντός των ημερών να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Μιχάλη Γρηγορίου.

Με τους ίδιους απόντες η προπόνηση του Άρη
O Άρης φιλοξενεί την ερχόμενη Κυριακή την Κηφισιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αναζητώντας την επιστροφή του στα τρίποντα στο πρωτάθλημα.
Κατά τα φαινόμενα, ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες όπως φαίνεται και από τις καθημερινές προπονήσεις, οι οποίες συνεχίζονται με τα ίδια προβλήματα.

Παραμένουν εκτός οι Μορόν, Μισεουί, Γαλανόπουλος στον Άρη
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (18/02) στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (22/02, 19:00).
Η σημερινή προπόνηση, που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω του δυνατού αέρα, περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και αγωνιστικά τρεξίματα.
Οι Γκαμπριέλ Μισεουί, Λορέν Μορόν και Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος ακολούθησαν -και σήμερα- τα προγράμματά τους (ατομικό και θεραπεία).

Ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Άρη ο Μισεουί
Λίγες ώρες μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-0 από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις και πλέον στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΛ Novibet.
Οι ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, καθώς, όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ, οι υπόλοιποι έκαναν παιχνίδια αγωνιστικής μορφής και ασκήσεις ενεργοποίησης.

Δανεικός στον Άρη o Mισεουί από την Τζιρόνα
Την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από την Τζιρόνα, του 20χρονου μέσου, Γκαμπριέλ Μισεουί, ανακοίνωσε επίσημα απόψε ο Άρης. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, δεσμεύτηκε με συμβόλαιο και δήλωσε, μέσω της επίσημης σελίδας των «κιτρινόμαυρων»:

