Ταυτοποίηση

Ταυτοποιήθηκε ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Η Αστυνομία ενημέρωσε επισήμως για την ταυτοποίηση του δράστη, που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Το μεσημέρι της Τρίτης 7 Νοεμβρίου, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως ταυτοποιήθηκε ο οπαδός του Ολυμπιακού που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για ταυτοποίηση ενός 21χρονου για ρίψη κροτίδας, ενώ «σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας».

Ταυτοποιήθηκαν οι δυο οπαδοί που σήκωσαν το εθνικιστικό πανό - Δεν ξαναμπαίνουν στην «OPAP Arena»!
Εντοπίστηκαν οι υπεύθυνοι για την ανάρτηση του εθνικιστικού πανό στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ.
Με ανακοίνωσή της από το μεσημέρι της Παρασκευής η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε καταδικάσει απερίφραστα το περιστατικό που προκάλεσε αντιδράσεις και είχε δεσμευτεί ότι θα βρεθούν οι υπαίτιοι.
Αυτό συνέβη λοιπόν το απόγευμα, καθώς ταυτοποιήθηκαν οι δυο οπαδοί που σήκωσαν το πανό.
Και όπως είχε ξεκαθαριστεί από την «Ένωση», είναι δεδομένο πλέον ότι θα τους επιβληθεί δια βίου αποκλεισμός από την OPAP Arena.

