Τσιριβέγια

Χάνει για περίπου τρεις εβδομάδες τον Τσιριβέγια ο Παναθηναϊκός!
Ο Πέδρο Τσιριβέγια βγαίνει εκτός πλάνων του Τζέικομπ Νίστρουπ στον Παναθηναϊκό για τις επόμενες 15-20 μέρες.
Ο Ισπανός μέσος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον γαστροκνήμιο μυ (γάμπα) του αριστερού του ποδιού.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αναμένεται να επανέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την πράσινη φανέλα, λίγο πριν τη μεγάλη διακοπή του Σεπτέμβρη για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων.

Αλλαγή για Τσιριβέγια, τη θέση του πήρε ο Κοντούρης
Τις υπηρεσίες του Πέδρο Τσιριβέγια έχασε ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Χράντετς Κράλοβε στην Τσεχία.
Συγκεκριμένα, στο ο Ισπανός άσος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα τραυματισμού και δέχθηκε την ιατρική φροντίδα των γιατρών του «τριφυλλιού», με τον έμπειρο χαφ να μην μπορεί να συνεχίσει στο ματς και έτσι να δίνει τη θέση του στον Κοντούρη στο 30ό λεπτό.

Τσιριβέγια: «Με την εμπειρία και την ηρεμία μπορούμε να κάνουμε πολλά - Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τη ρεβάνς»
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την κρίσιμη, πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ 1948 στο πλαίσιο του Γ' προκριματικού γύρου του Conference League, εκεί όπου θα προσπαθήσει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης προς τα playoffs.

Ανέβασε ρυθμό ο Τσιριβέγια στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Με πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη (10/03) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (12/03) κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις.
Το ευχάριστο νέο για τον Ράφα Μπενίτεθ ήρθε από τον Πέδρο Τσιριβέγια, καθώς ο Ισπανός μέσος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προκειμένου να είναι, σε πρώτη φάση, στην αποστολή των «πράσινων» για το πρώτο ματς με τους «βερδιμπλάνκος».

Ξαναμπαίνει σταδιακά ο Τσιριβέγια στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
Ο Πέδρο Τσιριβέγια άφησε στην άκρη το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε τις προηγούμενες ημέρες και συμμετείχε σε μέρος της κανονικής προπόνησης του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Στην έναρξη της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Μπέτις, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης στη Βοιωτία έκαναν αποθεραπεία, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Ντέσερς και Κώτσιρας, με τον Πάλμερ–Μπράουν να συνεχίζει θεραπεία.

Ενάμιση μήνα εκτός δράσης ο Πέδρο Τσιριβέγια στον Παναθηναϊκό
Θλάση στη γάμπα του δεξιού ποδιού έχει υποστεί ο Πέδρο Τσιριβέγια. Ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League και τα αποτελέσματα των εξετάσεων ανέδειξαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Mε Τσιριβέγια και Καλάμπρια η αποστολή του Παναθηναϊκού για Στουρμ Γκρατς!
Έτοιμος για τη μεγάλη αυριανή αναμέτρηση με τη Στουρμ Γκρατς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Εuropa League είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τετάρτης (26/11) την προετοιμασία τους με προπόνηση στο Κορωπί με τον Ράφα Μπενίτεθ να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς κόντρα στους πρωταθλητές Αυστρίας.
Σε αυτή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Πέδρο Τσιριβέγια ο οποίος στο ματς με τον Πανσερραϊκό είχε υποστεί φλεγμονή στον αστράγαλο και αποτελούσε ερωτηματικό, ωστόσο κρίθηκε ετοιμοπόλεμος.

Θλάση στον δικέφαλο ο Λαφόν, φλεγμονή στον αστράγαλο ο Τσιριβέγια
Την προετοιμασία του ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (27/11) συνέχισε με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.
Οι «πράσινοι», υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ, εξασκήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας, την τακτική και το παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με εξάσκηση στα τελειώματα.

Κακοδαιμονία τραυματισμών με Τσιριβέγια και Λαφόν στον Παναθηναϊκό
Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, που έχει πλέον μία... 11άδα απουσίες!
Λίγη ώρα αφού ο Πέδρο Τσιριβέγια αποχώρησε από το ματς με τον Πανσερραϊκό με αναγκαστική αλλαγή, το ίδιο έγινε και με τον Αλμπάν Λαφόν, προκαλώντας μία ακόμη ανησυχία στις τάξεις των «πράσινων».

Τσιριβέγια: «Ο Κόντης ήρθε με σαφείς οδηγίες και πράγματα που μπορούμε να κατανοήσουμε »
Μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο στη Βέρνη επί της Γιούνγκ Μπόις με 4-1, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει στην προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης (2/10) με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να κάνει το 2/2 στη League Phase του Εuropa League και να βάλει από νωρίς γερά θεμέλια πρόκρισης.

