Φρόλιερ

Με Φρόιλερ, Τικνιζιάν και Ζότα Σίλβα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο
Την ευκαιρία να δουν τους νεοφερμένους Ρέμο Φρόιλερ και Τικνιζιάν να αγωνίζονται και να πραγματοποιούν το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα θα έχουν όσοι φίλοι του Ολυμπιακού παρακολουθήσουν από κοντά το ματς με τον Ατρόμητο.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας στην οποία υπάρχουν και οι Φρόιλερ και Τσικνισιάν που αποτελούν δύο από τις πιο πρόσφατες μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι ερυθρόλευκοι.
Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Διετές το συμβόλαιο Φρόιλερ στον Ολυμπιακό
«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Ρέμο Φρόλιερ πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τη μεσαία του γραμμή ενόψει της επερχόμενης σεζόν.
Μία μεταγραφή που πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να φτάσουμε στην τελική συμφωνία των δυο πλευρών. Κι αυτό, διότι οι ερυθρόλευκοι όλο αυτό το διάστημα συνάντησαν πολύ ισχυρό ανταγωνισμό.

«Μπάσιμο» Ολυμπιακού για τον Φρόιλερ
Δυνατά για την απόκτηση του Ρέμο Φρόιλερ κινείται ο Ολυμπιακός. O 34χρονος Ελβετός χαφ είναι ένας παίκτης που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», που προσπαθούν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.
Με βάση τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο μέχρι πρότινος παίκτης της Μπολόνια είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, είναι 8άρι δηλαδή πιο κοντά σε αυτό που ζητά ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμή και αρέσει αρκετά στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

