ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 January, 2023 - 19:02

Categories: 

«Άλμα» τετράδας για τον Ολυμπιακό!

 

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ, με την Στεάουα Βουκουρεστίου να κάνει προσωρινά την έκπληξη, ωστόσο ο Ολυμπιακός έβγαλε ποιότητα στου Ρέντη, έκανε την ολική ανατροπή (3-1 σετ) και έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης στους «4» του Challenge Cup!

Οι Πειραιώτες πλέον το μόνο που έχουν να κάνουν στη ρεβάνς που θα γίνει στη Ρουμανία (26/1), είναι να πάρουν τουλάχιστον δύο σετ για να... περάσουν στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Όριον, με ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» να είναι πιο πιθανό από ποτέ!

 

 

 

 

 

Οι Ρουμάνοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν νωρίς το προβάδισμα (4-6). Με μια αντεπίθεση διαρκείας και καρφί του Ιντάλγκο, ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά (9-7), με την Στεάουα να τον… προλαβαίνει ξανά και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο μέχρι το 16-16. Εκεί οι φιλοξενούμενοι πήραν αέρα +3 (16-19) σε κρίσιμο σημείο, όμως οι Πειραιώτες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και το γύρισαν ξανά (22-21). Με το σκορ στο 23-23, ο Πέτσα πήγε στο σερβίς και με δύο άσους έκανε το 0-1 για την ομάδα του (23-25).

Στο δεύτερο σετ οι Πειραιώτες ήταν απολαυστικοί όσο «χρειάστηκαν» να παίξουν. Ο Ιντάλγκο πήρε από νωρίς… μπροστά (4-1), με τους Ρουμάνους μετά το 9-8, να χάνουν εντελώς την επαφή με στο σκορ και τη διαφορά να ξεφεύγει (20-11), αφού στην ομάδα του Τζουλιάνι έβγαιναν όλα. Ο Στερν έσπαγε τα μπλοκ, ο Γκουσταβάο τρόμαζε τους αντιπάλους του και με τρομερή ηρεμία, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 (25-16).

Η Στεάουα Βουκουρεστίου έκανε το… λάθος να προηγηθεί με 0-3 και ο Ολυμπιακός την τιμώρησε! Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με το μπλοκ του Στερν (7-6), ενώ από εκεί και μετά το ματς έγινε «κατηφόρα»! Ιντάλγκο, Στερν, Τράβιτσα και Πάγενκ εκτόξευσαν τη διαφορά και με μια άνετη πορεία στη συνέχεια έκανα το 2-1 στα σετ για τον Ολυμπιακό (25-16), με τους, φιλοξενούμενους να μοιάζουν τρομερά ανήμποροι να αντιδράσουν.

Με την κατάσταση να έχει φτάσει σε εντελώς οριακό σημείο, το τέταρτο σετ είχε «πολεμικό» χαρακτήρα, αφού Ολυμπιακός και Στεάου Βουκουρεστίου πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 16-16! Ωστόσο κάπου εκεί, Στερν, Ιντάλγκο, Παγένκ και το σερβίς του Γκουσταβάο, «τελείωσαν» το ματς για το 3-1 με συνοπτικές διαδικασίες (25-19).

Τα σετ: 23-25, 25-16, 25-16, 25-19

 

Ομάδα: