ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

12 October, 2023 - 23:57

Categories: 

«Άλωσε» το Βερολίνο η Μπασκόνια, άνετα η Παρτίζαν

Την πρώτη νίκη της στην εφετινή Ευρωλίγκα πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (12/10) η Μπασκόνια, η οποία αν και προηγήθηκε ακόμα και με 16 πόντους μέσα στο Βερολίνο και την «Mercedes-Benz Arena», στο φινάλε τα... χρειάστηκε, λυγίζοντας δύσκολα με 91-86 την Άλμπα!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, με τον Αμερικανό γκαρντ να ολοκληρώνει το ματς με 17 πόντους. Από κοντά ακολούθησε ο Τσίμα Μονέκε με 15 πόντους, ενώ, σημαντικές βοήθειες προσέφερε ο Σεντεκέρσκις (11π., 13ρ.). Όσον αφορά τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, αγωνίστηκε για μόλις 4:51', έχοντας 3 πόντους με 1/2 τρίποντα.

 

 

Για τους Γερμανούς που υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές ξεχώρισαν οι Σνέιντερ (17π.) και Τίλμαν (13π., 10ρ.).

Άνετα η Παρτίζαν

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Βιλερμπάν, φτάνοντας άνετα στο τελικό 88-62 και στην πρώτη εφετινή νίκη της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Άλλωστε οι Γάλλοι με μόλις 4/27 τρίποντα δεν είχαν δικαίωμα στο... όνειρο και μοιραία υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 

Κορυφαίος των νικητών, που έδωσαν ρεσιτάλ στην άμυνα, ο Τζέιμς Ναναλι με 17 πόντους, ενώ από την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ ο Φρανκ Τζάκσον με 16 πόντους ήταν απελπιστικά μόνος για την υπέρβαση. 

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 29-43, 48-72, 62-88