ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 May, 2023 - 16:53

Categories: 

«Άλωσε» το Μπέργκαμο η Γιουβέντους και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση

Μεγάλο «διπλό» για τη Γιουβέντους!

Η «Γηραιά Κυρία» πέρασε από το Μπέργκαμο, καθώς νίκησε με σκορ 2-0 την Αταλάντα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Serie A, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Λάτσιο από τη Μίλαν! Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, έμειναν στους 58 βαθμούς και την έκτη θέση, χάνοντας έδαφος στη μάχη του Champions League.

 

To πρώτο ημίχρονο κύλησε ήρεμα χωρίς ιδιαίτερες φάσεις για τις δύο ομάδες, όμως λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Γιούβε πήρε το προβάδισμα.

Ο νεαρός Άγγλος Σάμιουελ Ίλινγκ Τζούνιορ, στο πρώτο ματς που ξεκίνησε ως βασικός, έκλεψε στο 56' την μπάλα στο κέντρο από τον Τολόι, την άλλαξε με τον Ραμπιό και τελικά σκόραρε προ κενής εστίας, στο πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Γιούβε!

 

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Αταλάντα έψαξε διακαώς το γκολ της ισοφάρισης, όμως αντ' αυτού δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γιούβε ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και ο Βλάχοβιτς με καταπληκτικό σουτ νίκησε τον Σπορτιέλο, γράφοντας το τελικό 2-0.