ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

26 April, 2023 - 00:08

Categories: 

«Άσσοι» για Γουλβς και Βίλα, έσωσε τον βαθμό στο τέλος η Λέστερ

Συνεχίζονται ακάθεκτες οι σκληρές μάχες στην Πρέμιερ Λιγκ, στις ευρωπαϊκές θέσεις, αλλά και στο τέλος της βαθμολογίας.

 

Γουλβς - Κρίσταλ Πάλας 2-0

Πολύτιμη νίκη για τους «λύκους», που επικράτησαν με 2-0 της Πάλας στο «Μολινό» και την έφτασαν στους 37 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από νωρίς σε δύσκολη θέση, καθώς ο Άντερσεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μόλις στο τρίτο λεπτό. Αν και δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί μπροστά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους, έχοντας και σε καλή μέρα τον Ζόσε Σα. 

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νέτο κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ρούμπεν Νέβες, κλειδώνοντας, έτσι, την νίκη της Γουλβς.

 

Άστον Βίλα - Φούλαμ 1-0

Ένα γκολ στο πρώτο μέρος ήταν αρκετό για να επανέλθει η Άστον Βίλα στα θετικά αποτελέσματα.

Παίρνοντας ώθηση από την δύναμη της έδρας τους, οι «κλάρετς» ήταν ολοκληρωτικά κυρίαρχοι στο παιχνίδι. 

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε στο 21', όταν ο ΜακΓκιν βρήκε τον Μινγκς, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Λένο. Οι Λονδρέζοι, αντιθέτως, ήταν απογοητευτικοί, αφού δεν είχαν ούτε ένα σουτ στον στόχο.

Μια νίκη που φέρνει την «αρμάδα» του Ουνάι Έμερι στην πέμπτη θέση και τους οπαδούς της να ονειρεύονται ευρωπαϊκή έξοδο. Στην ένατη βρίσκεται η Φούλαμ, που ξέμεινε από «καύσιμα» στο κυριότερο σημείο της σεζόν.

 

Λιντς - Λέστερ 1-1

Ένας πόντος, δύο χαμένοι στο «Έλαντ Ρόουντ», αφού η ισοπαλία ανάμεσα σε Λιντς και Λέστερ σημαίνει ότι και οι δύο μένουν «μπλεγμένες» στην μάχη της σωτηρίας.

Μοιρασμένο το παιχνίδι, με το «Χ» να είναι το δίκαιο, αλλά σίγουρα όχι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Σινιστέρα ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στα «παγόνια» με την κεφαλιά του στο δεύτερο λεπτό. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 80' χάρι στο όμορφο τελείωμα του «γερόλυκου» Τζέιμι Βάρντι.

Οι δύο ομάδες θα περιμένουν να υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής για να μάθουν αν το Σαββατοκύριακο θα τις βρει στην επικίνδυνη ζώνη.