ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 September, 2023 - 00:13

Categories: 

«Έγκλημα» και τιμωρία για τον Ολυμπιακό...

Τα λάθη και οι αμυντικές ολιγωρίες πλήγωσαν τον Ολυμπιακό, που γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ με 2-3 και πλέον … τρέχει. Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης αλλά και τα … εύκολα αμυντικά λάθη, στοιχίζουν σε τέτοιου είδους ματς με την ομάδα του Μαρτίνεθ να το πληρώνει. 

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 6’ έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία με τους Ελ Κααμπι και Μπιέλ να μην μπορούν να σκοράρουν. Η Φράιμπουργκ ήταν αυτή όμως που άνοιξε το σκορ στο 9’. Από αμοιβαίο λάθος των Φρέιρε και Πασχαλάκη, ο Σάλαι με την εμπειρία του πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-1. Ο Ολυμπιακός, που είδε τον Έσε να αποχωρεί τραυματίας στην μύτη από αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Σάλαι, συνέχισε να πιέζει και στο 26’΄η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη σταμάτησε στο δοκάρι. Η υπεροχή των «ερυθρόλευκων» έφερε την ισοφάριση στο 40’ με τον Ελ Κααμπί να προλαβαίνει τους αμυντικούς της γερμανικής ομάδας έπειτα από την σέντρα του Ροντινέι.  Ο Ολυμπιακός έχασε νέα απίστευτη ευκαιρία με τους Μασούρα και Ελ Κααμπί στο 45’, αλλά η Φράιμπουργκ πήρε ξανά  προβάδισμα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με πέναλτι του Γκρίφο. Η είσοδος του Ποντένσε προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα στους γηπεδούχους που έφτασαν σε νέα ισοφάριση στο 75’, με τον Ελ Κααμπί να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Φορτούνη. Όμως ο Φιλίπ χάρισε στην Φράιμπουργκ την νίκη στο 86’.

 

Ομάδα: