ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 October, 2023 - 18:00

Categories: 

«Έκλεισε» για τον Άρη ο Κρις Μπάνκστον

Τα διαδικαστικά απομένουν για να γίνει παίκτης του Άρη ο Κρις Μπάνκστον. Η συμφωνία με τον εκλεκτό του Γιάννη Καστρίτη, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μάνι Μπέιτς ο οποίος είναι τραυματίας, είναι οριστική.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ (2,06μ.) αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη (20:30)και είναι τυπική διαδικασία η αποδέσμευσή του από την Χάποελ Μπερ Σεβά μετά τις εξελίξεις στο Ισραήλ. Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Τουρκ Τέλεκομ, για την 3η αγωνιστική του EuroCup (18/10, 20:00), ωστόσο είναι να δώσει το «παρών» στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα (22/10, 20:15), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο 24χρονος άσος, που είχε απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς και το καλοκαίρι, είχε 14,2 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 1,5 τάπα κατά μέσο όρο στην τελευταία του χρονιά στο κολέγιο Νόρφολκ Στέιτ, ενώ το καλοκαίρι πήρε μέρος στο Summer League με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ομάδα: