ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 April, 2023 - 20:41

Categories: 

«Έμφραγμα» στη Λεωφόρο για τον αυτόχειρα Παναθηναϊκό!

 

Σε οδυνηρή εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Βόλο υποχρεώθηκε ο Παναθηναϊκός  στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Παράλληλα, είδε τον Σπόραρ να χάνει πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Κλέιμαν να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στην μάχη για τον τίτλο, παραμένοντας πρώτος στη βαθμολογία με 63 πόντους, ενώ ο Βόλος έπιασε τον Άρη στους 40 βαθμούς, επίσης με ένα ματς παραπάνω.

Οι «Πράσινοι» μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς, απέανντι σ’ ένα Βόλο έξυπνα στημένο, που επιχειρούσε να βγει στην «κόντρα» Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των «πράσινων» ήρθε στο 9ο λεπτό, από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Μαντσίνι στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας για τον Ιωαννίδη, ο οποίος από πολύ πλάγια αριστερά πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Κλέιμαν αλλά αυτή κατέληξε άουτ!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ. Με τον Σάρλια να περνάει κάθετα στην περιοχή στον Μαντσίνι αυτόν να βρίσκει τον Τσέριν, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλέιμαν τετ α τετ, στο 23ο λεπτό. Ενώ στο επόμενο λεπτό, από την προσπάθεια του Παλάσιος από δεξιά και τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Χουάνκαρ αφύλαχτος σούταρε με το δεξί, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 26’ χάθηκε νέα σπουδαία φάση για τους «Πράσινους». Ο  Χουάνκαρ «έστρωσε» έξω από την περιοχή στον Τσέριν, ο οποίος όμως σούταρε συρτά επιτρέποντας στον Κλέιμαν να μπλοκάρει.

Στο 34’ χάθηεκ η κλασικότερη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαντσίνι σέντραρε μέσα στην περιοχή από αριστερά για τον Παλάσιος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο δεύτερος δεν έκανε καλά την προβολή για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Με τον Παναθηναϊκό να αναζητεί κυρίως με σέντρες να γίνει πιεστικός

Βλέποντας το 0-0 να διατηρείται μετά και τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να φρεσκάρει την ομάδα του, βάζοντας Σπόραρ και Κλεϊνχέισλερ.

Ο Ούγγρος μέσος μάλιστα είχε δύο προσπάθειες, με την δεύτερη στο 76ο λεπτό μάλιστα να είναι καλή, όχι όμως και εύστοχη, την ώρα που, ένα λεπτό πριν, ο Βόλος απείλησε κι αυτός με τον Μπρινιόλι να νικάει τον Οζέγκοβιτς, στις δύο καλύτερες φάσεις στην επανάληψη.

Ώσπου φτάσαμε στο 97’ όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Άλχο, όμως ο Σπόραρ, που ανέλαβε την εκτέλεσή του  νικήθηκε από τον Κλέιμαν, που απέκρουσε εντυπωσιακά

 

Ομάδα: