ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 April, 2023 - 20:28

Categories: 

«Έμφραγμα» στο 90’ για την Ίντερ!

Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Γκόσενς και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουν το παιχνίδι, αλλά στο 90’, ο Καντρέβα με εξαιρετική σέντρα που κατέληξε στην εστία του Ονάνα, έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

 

 

Μπαίνει σε μπελάδες, όσον αφορά την τετράδα το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι, με τις Λάτσιο και Αταλάντα να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο. Στην 15η θέση και στους 29 βαθμούς οι γηπεδούχοι.

Οι «νερατζούρι» μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και καταφέραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπαρέλα βρήκε με μακρινή μεταβίβαση τον Λουκάκου, εκείνος με κεφαλιά βρήκε με... λίγη δόση τύχης τον Γκόσενς, με τον Γερμανό να εκτελεί υπέροχα τον Οτσόα με πανέμορφο πλασέ εν κινήσει, για το 1-0 των «νερατζούρι»!

 

Στο 32', ο Οτσόα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κορέα, ενώ σπουδαία ήταν και η επέμβασή του στην κεφαλιά του Λουκάκου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο 65’, ο Βέλγος φορ έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή της Σαλερνιτάνα, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι. Και εκεί που όλα έδειχναν πως η Ίντερ θα φύγει με το διπλό το Σαλέρνο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 90’, ο Καντρέβα βρήκε χώρο από τα δεξιά και επιχείρησε την σέντρα, με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς την εστία του Ονάνα και να καταλήγει στα δίχτυα του Καμερουνέζου τερματοφύλακα, για το 1-1!