ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 January, 2024 - 23:35

Categories: 

«Έφυγε» για τελικό η Μπαρτσελόνα

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Ισπανία θα κριθεί μέσω… clasico!

Η Μπαρτσελόνα λύγισε την Οσασούνα στον δεύτερο ημιτελικό με σκορ 2-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ, όπου ήδη την περιμένει από χθες η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της με 5-3 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην παράταση.

Κάπως έτσι, για δεύτερη σερί σεζόν οι δύο μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ισπανίας θα κοντραριστούν στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας (όπως συνέβη και με τα ημιτελικά).

Τον έλεγχο του αγώνα είχε η Μπαρτσελόνα και κυκλοφορούσε ωραία την μπάλα, με την Οσασούνα να γίνεται επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Καταλανοί σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν, ενώ συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλη εστία. Παρόλα αυτά, οι δυο ομάδες τελικά πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο από… κοινή αφετηρία.