ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 January, 2023 - 21:15

Categories: 

«Έχει υπογράψει προσύμφωνο ο Χάμες, δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό!»

Σε μία καίρια στιγμή όπου τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που αναφέρονται στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες δίνουν και παίρνουν, στην Κολομβία παρουσιάζονται βέβαιοι για την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Η πειραϊκή ΠΑΕ μόλις το περασμένο Σάββατο βάσει διαρροών ξεκαθάρισε ότι ο 32χρονος σούπερ σταρ δεν πωλείται βάζοντας τέλος στα σενάρια που είχαν αναπτυχθεί

Μάλιστα σήμερα Τετάρτη (17/1) Μέσο από την πατρίδα του και συγκεκριμένα το «semana», επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον του Χάμες και τονίζει με κατηγορηματικό ύφος ότι ο διεθνής κολομβιανός μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να το… κουνήσει από τους Πειραιώτες.

 

«Οι πληροφορίες που έχω για τον Χάμες είναι ότι είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξει κάτι με την Βάσκο ντε Γκάμα. Από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Ο Κολομβιανός μέσος έχει τρέχον συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και περνάει καλά εκεί. Για να κλείσει το θέμα του Χάμες, υπέγραψε προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό που του δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνει έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του, κάτι που σχεδόν θεωρείται δεδομένο ότι μόλις τελειώσει η τρέχουσα σεζόν, θα ανακοινωθεί η επέκταση για την επόμενη σεζόν. Είναι επίσης ξεκάθαρο μεταξύ των δύο πλευρών ότι το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι σοβαρό», υποστήριξε ο δημοσιογράφος, Χόρχε Νικόλα.

 

Ομάδα: