ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

9 April, 2023 - 20:34

Categories: 

«Ανάσα» για Στουτγάρδη, άσσος για την Γκλάντμπαχ

Υπερπολύτιμη νίκη για την Στουτγάρδη, η οποία επικράτησε με 1-3 της Μπόχουμ στο και βγήκε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς, στο 14ο λεπτό χάρι στο εξαιρετικό τελείωμα του Χιρόκι Ίτο. Το υπόλοιπο ημίχρονο πέρασε με της δύο ομάδες να ισορροπούν αγωνιστικά και να μην βρίσκουν δίχτυα. 

Η Μπόχουμ πίεσε περισσότερο στο πρώτο μέρος και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Στόγκερ να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 58'. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, είχαν απάντηση και ανέκτησαν το προβάδισμα μόλις δύο λεπτά αργότερα με τον Γκουράσι, ενώ στο 63' ο Βάγκνομαν έκανε τρία τα τέρματα τους. Οι «μπλε» μείωσαν με το γκολ του Χόφμαν στο 85', αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν τον πόντο.

Έτσι, η Στουτγάρδη ανέβηκε στους 23 βαθμούς και στην θέση των πλέι-οφ υποβιβασμού. Δύο παραπάνω έχει η Μπόχουμ που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή στην κατηγορία.

 

Εύκολο απόγευμα είχε εναντίον της Βόλφσμπουργκ η Γκλάντμπαχ, κερδίζοντας την με 2-0 στο «Μπορούσια Παρκ».

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την Γκλάντμπαχ, αλλά το γκολ του Μαρμούθ ακυρώθηκε έπειτα από χρήση του VAR. Οι γηπεδούχοι, όμως, πήραν τα ηνία του αγώνα και βρήκαν δύο γκολ που τους έδωσαν την να νίκη. Στο 34', ο Ενγκουμού άνοιξε το σκορ, ενώ στο 63' ο Τουράμ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, «κλειδώνοντας» τους τρεις πόντους.

Πόντοι που φέρνουν την Γκλάντμπαχ στους 35 βαθμούς, τέσσερις κάτω από την ένατη Βόλφσμπουργκ.