ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

12 March, 2023 - 00:11

Categories: 

«Ανάσα» για την Βαλένθια στο Μεστάγια

Η Βαλένθια πήρε μια κρίσιμη νίκη επικρατώντας με 1-0 της Οσασούνα εντός έδρας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο πλευρές να έχουν από τέσσερις ευκαιρίες έκαστη, αλλά οι παίκτες τους δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Την καλύτερη στιγμή είχαν οι γηπεδούχοι, όταν στο 33' ο Ντούρο δεν κατάφερε να νικήσει από πλεονεκτική θέση τον Ερέρα.

Κακό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος με τις αξιόλογες φάσεις να είναι ελάχιστες στα πρώτα 25 λεπτά. Αυτός που έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» του γκολ ήταν ο Τζάστιν Κλάιφερτ, οποίος στο 74' έβαλε μπροστά τις «νυχτερίδες» με ωραίο τελείωμα. Οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Ντούρο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί και το σκορ δεν άλλαξε.

Μια νίκη με τεράστια βαθμολογική και ψυχολογική σημασία για την Βαλένθια που έφυγε μετά από καιρό από την ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς, βέβαια, να έχει ακόμη γλυτώσει. Χαμένη ευκαιρία για την Οσασούνα να περάσει στις ευρωπαϊκές θέσεις. Αντιθέτως παρέμεινε στην 8η θέση, έχοντας, όμως και πιθανότητες διάκρισης στο Κύπελλο.

 

 Θέλτα Βίγο - Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0

Εύκολο έργο είχε εναντίον της Ράγιο η Θέλτα αφού την συνέτριψε με 3-0 στο «Μπαλαΐδος».

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυναμικά στον αγώνα, ενώ η Ράγιο πήρε μπρος μετά το 20ο λεπτό. Καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε, ωστόσο, τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο μισό.

Με την δεύτερη σέντρα η Θέλτα ανέβασε ρυθμούς και άνοιξε το σκορ με τον Άσπας στο 51'. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες των φιλοξενούμενων, ο Ισμαίλα Σις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ένα λεπτό μετά. Το ματς είχε πλέον γύρει στην κατεύθυνση της Θέλτα και στο 85' ο Άσπας έγραψε με δεύτερο προσωπικό του γκολ το τελικό 3-0.

Έτσι, η ομάδα του Βίγο ανέβηκε στους 31 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 10η θέση. Στην 7η θέση με 35 βαθμούς βρίσκεται η Ράγιο, με την μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να έχει φουντώσει για τα καλά.

 

Έλτσε - Ρεάλ Βαγιαδολίδ 1-1

Στο «Μαρτίνεζ Βαλέρο», Έλτσε και Βαγιαδολίδ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Τα γκολ ήρθανε στα δύο άκρα του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται μόλις στο τέταρτο λεπτό χάρι στο γκολ του Λαρίν και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τέτε Μορέντε. 

Συνεχίζει να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας η Έλτσε που πλέον παίζει χωρίς ελπίδες. Στην 13η θέση η Ρεάλ Βαγιαδολίδ.