ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 April, 2023 - 19:34

Categories: 

«Αρνήθηκε την πρώτη πρόταση της ΑΕΚ για Πινέδα η Θέλτα »

Στην πρώτη της ουσιαστική κίνηση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ομπερλίν Πινέδα από την Θέλτα για το ερχόμενο καλοκαίρι, φέρεται να προχώρησε η ΑΕΚ

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν στο Μεξικό, όπου ασχολούνται διαρκώς με τον συμπατριώτη τους. Συγκεκριμένα, το «90min» σημειώνει ότι η «Ένωση» έχει καταθέσει πρόταση στην ισπανική ομάδα. Συμπληρώνει, δε, ότι οι «κιτρινόμαυροι» δέχθηκαν αρνητική απάντηση, ωστόσο προτίθενται να επιστρέψουν.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι οι δύο πλευρές θέλουν να φτάσουν σε μια καλή συμφωνία, η οποία θα είναι ωφέλιμη για αμφότερες.

«Αυτή τη στιγμή το ελληνικό κλαμπ είναι πολύ χαρούμενο με όσα κάνει ο Μεξικανός στο γήπεδο. Γι' αυτό, μετά από απαίτηση του Ματίας Αλμέιδα, και παρόλο που καταλαβαίνουν ότι αυτή δεν θα είναι μια εύκολη κίνηση λόγω της αυξανόμενης αγοραστικής αξίας του παίκτη, η ΑΕΚ έχει κάνει μια κίνηση για να πάρει τον Πινέδα το καλοκαίρι.

Αν και το ποσό της πρότασης που έστειλε η ΑΕΚ παραμένει άγνωστο, ο Σέραρ Λουίς Μέρλο, επιβεβαίωσε ότι η ελληνική ομάδα έστειλε στη Θέλτα την πρώτη της πρόταση, ώστε να παραμείνει ο Πινέδα μόνιμα στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι η απάντηση της Θέλτα ήταν αρνητική, ωστόσο η κίνηση έγινε ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης και οι δύο ομάδες θέλουν να φτάσουν σε μια καλή συμφωνία, η οποία θα είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές», υποστηρίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (25/4) το «sdpnoticias» έγραφε ότι η Θέλτα ζητά 12,5 εκατ. ευρώ για την πώληση του Μεξικανού άσου.

 

Ομάδα: