ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

8 January, 2024 - 01:50

Categories: 

«Βίλατζ Γιουνάϊτεντ: Πυθαγόρας Καλών Δένδρων», στα χωριά του Γράμμου «365 στιγμές» και ο Γ. Αναστασίου στην "Δίκη"!

Στο χωριό Καλά Δένδρα Σερρών μας μεταφέρει η εκπομπή «Βίλατζ Γιουνάϊτεντ» που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 23:00 στην ΕΡΤ3. Εκεί, όπου  κάποτε ένας καθηγητής  μαθηματικών αποφάσισε να ιδρύσει ομάδα ποδοσφαίρου. Δε θα μπορούσε παρά να την ονομάσει Πυθαγόρα, τον μοναδικό πλην Σάμου σε όλη την Ελλάδα που… σταδιοδρομεί στο ποδόσφαιρο.

 

 

 

Στην έδρα των Καλών Δένδρων, το περίφημο Good Trees Park, τα γκολ πέφτουν βροχή από παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στο σερραϊκό ποδόσφαιρο και ας φεύγει καμιά φορά η μπάλα στα κεραμίδια ή ακόμα και στο καθιστικό του διπλανού σπιτιού. Συμβαίνουν πολλά σ’ αυτό το χωριό και σ’ αυτήν την ομάδα. Ακόμα και ο παπάς έχει αγωνιστεί στον Πυθαγόρα στα νιάτα του. Μετά άλλαξε σπορ και αγωνίστηκε με τον φημισμένο σε όλη την Ελλάδα παλαιστικό σύλλογο Καλών Δένδρων μέχρι που αποφάσισε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό προκειμένου να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον λόγο του Θεού. Kάθε Δευτέρα 23:00-00:00 και σε επανάληψη  κάθε Κυριακή 16:00-17:00 στην ΕΡΤ3.

Στα χωριά του Γράμμου η εκπομπή «365 στιγμές»

 

 

Στα χωριά του Γράμμου, μας ταξιδεύει τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, στις 22:00, το ΕΡΤNEWS και η εκπομπή «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου.

 

Αν υπάρχει μία περιοχή που συνδέθηκε πιο πολύ με τον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα, αυτή είναι η οροσειρά του Γράμμου, δίπλα στα σύνορα με την Αλβανία. Σε αυτή την οροσειρά Έλληνες πολέμησαν με Έλληνες, ζωές ανθρώπων κι από τις δύο πλευρές του εμφυλίου καταστράφηκαν, οικογένειες χωρίστηκαν για χρόνια. Εδώ, δοκιμάστηκαν ακόμα και βόμβες ναπάλμ. Τα χωριά του Γράμμου μετά τον Εμφύλιο ερήμωσαν και οι κάτοικοι τους έφυγαν για άλλες πόλεις ή για χώρες του Ανατολικού Μπλοκ, αφήνοντας πίσω τα τραύματα και τις μνήμες του πολέμου.

 

Σήμερα, 75 χρόνια μετά, η εκπομπή «365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, πραγματοποιεί ένα οδοιπορικό στα χωριά του Γράμμου, στα πεδία των μαχών, στα χωριά που ερήμωσαν για πάντα, στους ανθρώπους που υπέφεραν, στους ανθρώπους που γύρισαν. Μία εκπομπή με ανατροπές και συγκινήσεις, με νάρκες που ακόμα και σήμερα ανακαλύπτονται μπροστά στην κάμερα της εκπομπής. Στα χωριά του Γράμμου που όποιον και να συναντάς έχει μία συγκλονιστική ιστορία να σου αφηγηθεί.

 

«365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, στο ΕΡΤNEWS.

Η Δίκη στο ΟΡΕΝ

 

 

Η Δίκη στο Open, στη νέα εποχή. Το μακροβιότερο talk show, τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

 

 Στην πρώτη Δίκη του 2024:

 

 Ανάλυση: Η κορυφή μετά τα ντέρμπι: Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Άρης-ΠΑΟΚ. Στο studio ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου.

 

Έρευνα: Τα κλειστά γήπεδα και τα μέτρα κατά της βίας - Πως θα αποδώσουν αν δεν δοκιμαστούν; - Σχολιάζουν ο σύμβουλος της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ο νομικός αθλητικού δικαίου Λάκης Σημαιοφορίδης και η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα.

 

 Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Στην διεθνή πλατφόρμα Netflix ανήκουν στον ΑΝΤ1+ οι δύο ελληνικές σειρές “Σέρρες” και “Σώσε με“. Μάλιστα, όπως μπορούμε πια να δούμε στην γνωστή πλατφόρμα, αμφότερες θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024...

-H εκπομπή «ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ!» με τον Χ. Φερεντίνο στον ΣΚΑΙ, κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού στο γενικό σύνολο με ποσοστό 14,5% και μέσο όρο 569.123 τηλεθεατές...

-Η επική υπερπαραγωγή «La Promesa: Η υπόσχεση» έρχεται καθημερινά στο OPEN και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 20:00 με διπλό επεισόδιο. Μια σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών, από τους παραγωγούς των επιτυχημένων «Grand Hotel», «Six Sisters» και «Two Lives», η αισθηματική δραματική σειρά «La Promesa: Η υπόσχεση» μας ταξιδεύει στην Ισπανία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μέσα από μία καθηλωτική ιστορία έρωτα και μυστηρίου, εκεί όπου τα πάθη και τα μυστικά καθορίζουν τις ζωές των ηρώων...

-Στις 15/1/24 θα κάνει πρεμιέρα ο νέος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός Ελλάδα Sports 94.3 υπό τον Γ. Χελάκη...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com