ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 January, 2023 - 21:14

Categories: 

«Βασίλισσα» στην Πόλη η ΑΕΚ

Αυτή τη φορά ήταν «Βασίλισσα» και δεν... αδίκησε τον εαυτό της!

Με μια γεμάτη, ψυχωμένη και σοβαρή εμφάνιση καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η ΑΕΚ λύγισε την Γαλατάσαραϊ μέσα στην Κωνσταντινούπολη με σκορ 81-71 για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League, και μπήκε δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης!

 

 

 

 

Εξαιρετικό ήταν το διάβασμα του αγώνα από τον Ηλία Καντζούρη, ο οποίος είδε πολλούς από τους παίκτες να εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές και να βγαίνουν μπροστά σε κρίσιμα σημεία, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός πως η ΑΕΚ πήρε διψήφια διαφορά, η οποία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων και σε περίπτωση ισοβαθμίας μπορεί παίξει τη δική της σημασία!

Κορυφαίος για την «Ένωση» που ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου με ρεκόρ 1-1, ήταν ο Ακίλ Μίτσελ με 19 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Στρέλνιεκς (18π., 3ρ.) και Φλιώνης που άγγιξε το triple-double (11π., 10ρ., 9ασ.)!

Για την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη (1-1 ρεκόρ), που σούταρε με μόλις 37% εντός πεδιάς (10/36τρ., 28%), ξεχώρισε ο Ένις με 18 πόντους.

 

Ομάδα: