ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 December, 2023 - 19:03

Categories: 

«Βλέπει τον Παλαβεσίνο ο Ολυμπιακός»

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό με φόντο την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Με άμεση συνέπεια να αυξάνεται η λίστα με τους παίκτες που παρουσιάζονται ως υποψήφιοι στόχοι

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Αργεντινή την  περίπτωση του Αγκουστίν Παλαβεσίνο φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός Πρόκειται για τον 27χρονο επιτελικό μέσο της Ρίβερ Πλέιτ. Οι άλλες δύο είναι η μεξικάνικη Σάντος Λαγκούνα και η Σαν Λορέντσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγκουστίν Παλαβεσίνο έχει συμβόλαιο με την Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2025, αλλά το όνομά του βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, αφού δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της αργεντίνικης ομάδας.

Ο Παλαβεσίνο διακρίνεται στη θέση του επιτελικού μέσου και μπορεί με τη ίδια ικανότητα να αγωνιστεί πίσω από τον καθαρόαιμο επιθετικό

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πλατένσε και το 2019 πήγε στην Κολομβία για την Ντεπορτίβο Καλί, πριν επιστρέψει το 2021 στην Αργεντινή για την Ρίβερ Πλέιτ έναντι 1.4 εκατ. ευρώ.

Συνολικά με τη φανέλα της αργεντίνικης ομάδας έχει 128 εμφανίσεις, με απολογισμό 13 γκολ και 12 ασίστ, ενώ σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2.7 εκατ. ευρώ, ενώ η μετοχή του το 2022 είχε φτάσει ακόμα και τα 6 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παλαβεσίνο έχει ισπανικό διαβατήριο.

 

 

 

Ομάδα: