ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 October, 2023 - 19:18

Categories: 

«Βομβάρδισε» την ΑΕΚ το εντυπωσιακό Λαύριο!

Τεράστιο διπλό του Λαυρίου στα Άνω Λιόσια, με τους Καστανέδα, Μουρ, Χέλεμς να κάνουν πράγματα και θαύματα απέναντι στην ΑΕΚ (98-93), που δεν είχε τους ΜάκΛεμορ - Καμπενγκέλε στην πρεμιέρα της Basket League.

 

Το ματς είχε ξεκάθαρο φαβορί και ξεκάθαρο αουτσάιντερ, όμως στο μπάσκετ του 2023 όλοι μπορούν να τους κερδίσουν όλους. Και το Λαύριο απέδειξε το απόγευμα του Σαββάτου (7/10) ότι το κίνητρο θα κάνει πάντα τη διαφορά. Πήγε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, νίκησε με 98-93 την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική της Basket League και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, που είναι άλλωστε ο στόχος του για τη σεζόν 2023/24.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα στηρίχθηκε στους Καλίντ Μουρ - Τζέρικολ Χέλεμς σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, πήρε σημαντικές βοήθειες από τον Μάρκους Θόρντον, όμως ο Ζέιβιερ Καστανέδα ήταν αυτός που καθάρισε στο φινάλε με μεγάλα τρίποντα και με αυτοπεποίθηση όταν όλα έμοιαζαν εναντίον του Λαυρίου.

Κακό απόγευμα από την ΑΕΚ σε άμυνα κι επίθεση, με τον Τζόρνταν ΜακΡέι και τον Τζάστιν Τίλμαν να παλεύουν μόνοι εναντίον όλων. Ο Μπεν ΜάκΛεμορ δεν έπαιξε επειδή οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν πάρει ακόμη το letter of clearance του από την Κίνα, ο Φιόντου Καμπενγκέλε έμεινε κι αυτός σε ρόλο θεατή και η θητεία του Ζοάν Πλάθα στο ελληνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο πριν η ΑΕΚ πάει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ομάδα: