ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 August, 2023 - 16:09

Categories: 

«Βόμβα» με Μάρκος Αντόνιο για τον ΠΑΟΚ

Παίρνει Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ!

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση για την ενίσχυσή του στο κέντρο προχωράει ο «δικέφαλος του Βορρά», αφού έδωσε τα χέρια με τη Λάτσιο για τον Βραζιλιάνο άσο.

Ο 23χρονος άσος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, ενώ στο συμβόλαιό του αναμένεται να μπει και οψιόν αγοράς ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μάρκος Αντόνιο θα βρεθεί στη χώρα μας την Τετάρτη με σκοπό να γίνουν τα διαδικαστικά για να σφραγιστεί η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ ανεβάζει το επίπεδό του στο κέντρο, προσθέτοντας, μάλιστα, στο δυναμικό του έναν παίκτη για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μάρκος Αντόνιο ανήκει στους Ρωμαίους από το καλοκαίρι του 2022, όταν και αποκτήθηκε από τη Σαχτάρ (2019-22), ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Εστορίλ (2018-19). Τη φετινή σεζόν δεν έχει κάνει συμμετοχή με τους «λατσιάλι», ενώ την περασμένη αγωνίστηκε σε 22 ματς, τα οποία συνδύασε με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Πλέον, στόχος του «δικεφάλου του Βορρά» είναι η απόκτηση δύο μεσοεπιθετικών, έπειτα και από την παραχώρηση του Νάρεϊ στην Αλ Καλίτζ.

Ομάδα: