ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 August, 2022 - 14:52

Categories: 

«Βόμβα» με Πασχαλάκη o Oλυμπιακός!

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο μεταγραφικός του Ολυμπιακού.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας φροντίζουν να διευθετούν όλες τις σημαντικές εκκρεμότητες που αφορά την διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού τους και μάλιστα σε όλες τις γραμμές. Με σκοπό η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο συμπαγής γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις.

Μία από τις εκκρεμότητες που αφορά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν έχει να κάνει με την νευραλγική θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Με τους «ερυθρόλευκους να προχωρούν σε τελική συμφωνία με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

 

Ο 32χρονος διεθνής πορτιέρο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αποτελεί τον επόμενο παίκτη από τη εγχώρια αγορά που πιάνει Λιμάνι. Με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν το ποσό των 900.000 ευρώ

Ακούστηκαν διάφορες ομάδες για το μέλλον του, ανάμεσά τους η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα, Σιώπη, αλλά και σύλλογοι από την αραβική χερσόνησο. Ο ίδιος, όμως, δεν έχει καταλήξει πουθενά έως τώρα, είχε στόχο να μετακινηθεί σε κάποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ώσπου έγινε η τελική κίνηση από τον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης έρχεται ως εναλλακτική του Τόμας Βατσλίκ, με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να καταλήγει δανεικός. Επιπλέον, με τον Μασούρα να είναι κοντά σε πώληση, στον Ολυμπιακό δεδομένα θέλουν να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο.

Ο Πασχαλάκης φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορη οποιαδήποτε ομάδα. Ήταν, ελεύθερος, έμπειρος με γεμάτες σεζόν (179 αγώνες στον ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία) κι επιπλέον προσθέτει ελληνικό στοιχείο που λείπει πλέον απ’ όλες τις ομάδες.