ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2023 - 15:39

Categories: 

«Βόμβα» με τον Κανός ο Ολυμπιακός!

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Κανός πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τις πτέρυγές του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τον περιμένει σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ισπανός εξτρέμ της Μπρέντφορντ αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Αθήνα, για να περάσει από ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα κλείσει, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι Πειραιώτες είναι στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την αγγλική ομάδα, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας για την αγορά του 26χρονου ακραίου κυνηγού.

Από τη στιγμή όπου η Ουντινέζε πήρε τον Φλοριάν Τοβέν και ο Ολυμπιακός είχε δύο έτοιμες λύσεις, και αυτή που προχωράει είναι του Ισπανού δεξιοπόδαρου ακραίου φορ.

Την περσινή στην Premier League με τη φανέλα της Μπρέντφορντ ήταν βασικός (35 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ), αλλά φέτος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα (μόνο 6 ματς ως αλλαγή), ενώ ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται και το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα για να τον αγοράσει άμεσα.

 

Ομάδα: