ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 April, 2023 - 19:18

Categories: 

«Βόμβα» ο Παναθηναϊκός με τον Θανάση Πρωτοψάλτη

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την επόμενη μέρα μετά την αποτυχημένη φετινή χρονιά και ήδη έχει συμφωνήσει με τον Θανάση Πρωτοψάλτη προκειμένου ο διεθνής ακραίος να επιστρέψει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην πήγε όπως θα ήθελε για τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» σκοπεύουν να τα παρατήσουν. Κάθε άλλο, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά την 3η ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέφερε πως όλοι στο «τριφύλλι» έχουν δει τα λάθη και θα κάνουν αυτό που πρέπει για την συνέχεια.

 

Μια από τις κινήσεις που γίνονται προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει και να επιστρέψει στην κορυφή, είναι η απόκτηση του Θανάση Πρωτοψάλτη.

 

Ο ακραίος του «τριφυλλιού» που αγωνίζεται στο Βέλγιο και την Μάσεϊκ συμφώνησε να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια. Μια σημαντική κίνηση καθώς επιστρέφει ένας παίκτης που είναι ο ορισμός του ηγέτη και που φέτος στα δύσκολα φάνηκε σε μεγάλο βαθμό η απουσία του.

 

Ομάδα: