ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 December, 2023 - 16:58

Categories: 

«Γκάζωσε» ο Ολυμπιακός πριν την Διαβολοβδομάδα κόντρα στο Λαύριο!

Επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και γκαζώνει για τη διαβολοβδόμαδα ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στην έδρα του Λαυρίου με 54-96 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, σε ένα ματς που κρίθηκε εν πολλοίς από το 0-23 που έτρεξαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο τέλος της πρώτης περιόδου και στις αρχές της δεύτερης, επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο στις νίκες μετά την ήττα από τη Μονακό.

Πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ο Ίγκνας Μπραζντέικις με 16 πόντους, έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Μιλουτίνοφ και Λούντζης με 15 και 12 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη, για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ντε Τζούλιους με 18 πόντους, όπως και οι Φλάτεν και Μουρ με 12 πόντους.

Έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε ένα ακόμη ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στο 8-1, ενώ το Λαύριο υποχώρησε στο 3-5. Η σκέψη των πρωταθλητών Ελλάδας είναι στη διαβολοβδόμαδα της Euroleague, η οποία ξεκινάει με τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ (05/12, 21:15).

Το ματς:

Ομάδα: