ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 December, 2023 - 21:55

Categories: 

«Γλυκιά » ήττα για ΠΑΟΚ από την Γαλατά και περιμένει Τόφας

Σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει με -17, ο ΠΑΟΚ έχασε τελικά από τη Γαλατάσαραϊ 79-85 στο «Παλατάκι» για την έκτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου και πήρε τη δεύτερη θέση του γκρουπ, αφού ευνοήθηκε στην ισοβαθμία με τους Τούρκους μετά το +11 στην Κωνσταντινούπολη, οπότε θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας στα play-in κόντρα στην Τόφας Μπούρσα για να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η «τσιμ μπομ» έφτασε σε διψήφιες διαφορές σε δεύτερη και τρίτη περίοδο μα τα πολλά τρίποντα και τα μακρινά σουτ, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν ψύχραιμος στην τέταρτη περίοδο στις επιλογές του, βρήκε τις λύσεις και μείωσε στο -6, παίρνοντας τελικά το αποτέλεσμα που ήθελε.

Κορυφαίοι των Τούρκων ήταν οι Γεμπόα με 26 πόντους κι 7/9 τρίποντα και Χαλίλοβιτς με 17 πόντους. Για τους «ασπρόμαυρους», ξεχώρισαν οι Σμιθ με 16, Αλστον με 14 και Τσαϊρέλης με 12 πόντους.

Ομάδα: