ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 August, 2023 - 18:17

Categories: 

«Δανεικός ο Μαρκίνιος στον Ολυμπιακό μέσω … Νότιγχαμ»

Το όνομα του Βραζιλιάνου εξτρέμ Μαρκίνιος έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού. Σε σημείο τέτοιο, που να αποτελεί την βασικότερη επιδίωξη για την ενίσχυση στις πτέρυγες.

 

Οι Γάλλοι έγραψαν νωρίτερα μέσα στη μέρα ότι η Ναντ έχει μπει… σφήνα στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Μαρκίνιος από την Άρσεναλ.

 

Πάντως στην Ιταλία δίνουν μία άλλη διάσταση στο θέμα που αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του 20χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ.

 

Συγκεκριμένα το «tuttomercatoweb» δίνει μία διαφορετική εικόνα στο ζήτημα καθώς αναφέρει ότι ναι μεν η Ναντ θέλει τον παίκτη αλλά παράλληλα η Νότιγχαμ θέλει να τον αγοράσει με κανονική μεταγραφή από τους «Κανονιέρηδες».

 

Εφόσον συμβεί αυτό, αναμένεται να τον δώσει ως δανεικό στον Ολυμπιακό για έναν χρόνο προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος εξτρέμ είχε κοστίσει 3,5 εκατ. ευρώ στους «κανονιέρηδες» για τον αποκτήσουν.

Ομάδα: