ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 December, 2023 - 22:00

Categories: 

«Διπλό» σωτηρίας για τον Βόλο

 

Σπουδαίο άλμα παραμονής πραγματοποίησε ο Βόλος! Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία, περνώντας αυτή τη φορά από την έδρα της Λαμίας και έφτασε τους 14 βαθμούς, παραμένοντας αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όσες είναι δηλαδή ο Ισπανός τεχνικός στον πάγκο της.

Ο Βόλος πήρε το διπλό στο Αθανάσιος Διάκος επικρατώντας 2-1 της Λαμίας και συνεχίζει την αγωνιστική του άνοδο. Γκαρσία (56') και Κόμπα (80') τα γκολ για τους Θεσσαλούς, είχε ισοφαρίσιε προσωρινά ο Καρλίτος στο 71'.

Τραγικό πρώτο ημίχρονο χωρίς φάσεις και ρυθμό, εντυπωσιακή η… αλλαγή στο δεύτερο, με τον Κόμπα να χαρίζει το τρίποντο στους φιλοξενούμενους χάρη σε απίθανη γκολάρα μετά από ασίστ με τακουνάκι του Άλχο!

Πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη η Λαμία, μετράει τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα και μία ισοπαλία, αλλά η καλή της εκκίνηση την έχει φέρει στους 16 βαθμούς και προσωρινά σε ασφαλή θέση.