ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2022 - 15:59

Categories: 

«Δύσκολα θα μείνει ο Γκατσίνοβιτς στην Χοφενχάιμ»

 

Το μέλλον του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς απασχολεί το σημερινό φύλλο του Kicker. Το έγκυρο γερμανικό περιοδικό θεωρεί δύσκολο να βρει θέση στη Χόφενχαϊμ, όπου και ανήκει ως το 2024, ο Σέρβος μέσος και δίνει πιθανότητες στον Παναθηναϊκό να τον διατηρήσει στις τάξεις του.

 

«Η απόφαση ανήκει στο νέο προπονητή, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, αλλά οι προοπτικές για τον Γκατσίνοβιτς στην Χόφενχαϊμ δεν δείχνουν ιδιαίτερα ρόδινες. Με τις προσθήκες των Γκρίσα Πρέμελ από την Ουνιόν Βερολίνου και Φιν Όλε Μπέκερ από την Ζανκτ Πάουλι, έχουν ήδη αποκτήσει δύο μεσοεπιθετικούς ως ελεύθερους για τη νέα σεζόν. Μάλιστα με τους συγκεκριμένους η Χόφενχαϊμ κερδίζει σε σωματικά προσόντα, κομμάτι που δεν είναι και το καλύτερο του Γκατσίνοβιτς», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Ο Γκατσίνοβιτς θέλει τακτικές συμμετοχές, για να διατηρήσει τις ελπίδες του να είναι στην αποστολή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άρα η παραμονή του στον Παναθηναϊκό για μεγαλύτερο διάστημα έχει λογική. Θα χρειαζόταν να δώσει ένα ποσό μεταξύ 2-3 εκατ. ευρώ για την αγορά του, αλλά επίσης και ένας νέος δανεισμός με οψιόν αγοράς είναι πιθανός. Ή και να προκύψει κάποια τρίτη ομάδα για τον παίκτη».