ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

22 July, 2023 - 15:57

Categories: 

«Εμφύλιος» λόγω Μπαπέ στην Παρί!

Εσωτερική διαμάχη έχει ξεσπάσει στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά την απόφαση της διοίκησης να αφήσει τον Κίλιαν Μπαπέ εκτός αποστολής για το ταξίδι της ομάδας στην Ιαπωνία, οπού θα διεξαχθεί το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας της.

 

Ο Γάλλος σουπερστάρ είχε στείλει «τελεσίγραφο» στον σύλλογο στις αρχές Ιουνίου ενημερώνοντας πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

 

Φυσικά, η ιδέα του να φύγει ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ως ελεύθερος είναι αδιανόητη για τον πρόεδρο της Παρί, Αλ-Κελαϊφί, που φαίνεται πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να σπρώξει τον Μπαπέ προς την πόρτα της εξόδου αυτό το καλοκαίρι.

 

Έτσι, έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο η Ρεάλ Μαδρίτης που αποτελεί το φαβορί για την απόκτηση του Γάλλου φορ. Ενδιαφέρον έχουν δείξει, όμως, τόσο η Αλ-Χιλάλ, που επιθυμεί να πυροδοτήσει «βόμβα» 200 εκατομμυρίων για να το κάνει δικό της, όσο και η Τσέλσι, με τους «μπλε» να παρακολουθούν στενά το «σίριαλ».