ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).

14 February, 2022 - 01:32

«Εξάσφαιρη» επιστροφή για την Αλεξάνδρα Ασημάκη

Τον Αύγουστο του 2020, στον απόηχο της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, η Αλεξάνδρα Ασημάκη ανακοίνωνε την αποχώρησή της από τις πισίνες. Δεκαοκτώ μήνες αργότερα, κι αφότου έγινε μητέρα και έκανε ένα δύσκολο χειρουργείο, για να αντιμετωπίσει ριζικά το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια, η άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης έπεσε ξανά στο νερό, για λογαριασμό του Ολυμπιακού Αλίμου.

Η παρουσία μίας εκ των κορυφαίων φουνταριστών όλων των εποχών στο παγκόσμιο γυναικείο πόλο και πρώτης σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, «κοσμεί» τη διοργάνωση της Α2 κατηγορίας και φυσικά καθιστά την ομάδα της μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Κι επειδή η τέχνη... δεν ξεχνιέται, η Ασημάκη σημείωσε έξι γκολ στη σημερινή (13/2) πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ο Ολυμπιακός Αλίμου συνέτριψε 26-7 τον Αρη Θεσσαλονίκης.

 

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκε κορυφαία πολίστρια στον κόσμο και την Ευρώπη το 2011, χρονιά κατά την οποία αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στη Σανγκάη. Με την εθνική κατέκτησε επίσης τρία ασημένια μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ένα χρυσό και τρία χάλκινα στο World League, καθώς και ένα χρυσό στο Europa Cup, ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Σε συλλογικό επίπεδο, κατέκτησε τρεις φορές τη Euroleague και άλλες τόσες το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (από δύο με τη Βουλιαγμένη και από μία με τον Ολυμπιακό), ενώ παράλληλα πανηγύρισε 11 πρωταθλήματα (πέντε με τον ΝΟΒ, έξι ως «ερυθρόλευκη») και δύο κύπελλα με τον Ολυμπιακό.

πηγή amna.gr