ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 November, 2023 - 20:12

Categories: 

«Ερυθρόλευκος» περίπατος για τον Αυτοκράτορα Θρύλο

Μία ακόμη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πέρασαν νικηφόρα από το Ιλίσιο κολυμβητήριο, αφού επικράτησαν με 15-7 των «πράσινων», για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάνοντας το «εννιά στα εννιά». Ο Θρύλος, παρά το γεγονός ότι οι αποβολές ήταν 5-14, δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση στην έδρα του Παναθηναϊκού και πανηγύρισε άλλη μία νίκη στην Α1, μετά από αυτή (16-12) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο (8η αγωνιστική). Οι «ερυθρόλευκοι», που προηγήθηκαν με 6-1 στο ματς, έφτασαν τις 52 διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού στο πόλο Ανδρών, σερί που «τρέχουν» εδώ και περίπου 23 χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 2001. Στην αναμέτρηση με τους «πράσινους», από τέσσερα γκολ σημείωσαν ο Φουντούλης και ο Νικολαΐδης και ακολούθησαν οι Γενηδουνιάς και Γκίλλας με δύο.

 

Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός «μπήκε» πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, αφού προηγήθηκε με 6-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, βάζοντας τις βάσεις για μια άνετη νίκη. Η ομάδα του Χέρβο Κόλιαν πήγε στο ημίχρονο με διαφορά τεσσάρων γκολ (4-8), την οποία αύξησε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, φτάνοντας στην τελική επικράτηση. Ο Θρύλος απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα, με 27 βαθμούς και εννιά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

 

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 3-2, 1-3, 2-4

 

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Χάρης, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης, Στίβενσον 2, Μπραϊμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας 4, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Μαργαρίτης

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 1, Νικολαΐδης 4, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Χαλυβόπουλος

 

Ομάδα: