ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2023 - 23:35

Categories: 

«Ζαλίστηκε» στην κορυφή και ... αυτοκτόνησε ο Παναθηναϊκός!

Τελειωμό φαίνεται να μην έχει για τον Παναθηναϊκό η απίστευτη αγωνιστική κατρακύλα που έχει υποστεί μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι», παρουσιάζοντας οικτρό αγωνιστικό πρόσωπο,  γνώρισαν οδυνηρή ήττα στην Τρίπολη με 1-0 από τον τοπικό Αστέρα στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 20ή αγωνιστική της Super League.

Γεγονός το οποίο τους υποχρέωσε να υποχωρήσουν από τη κορυφή για πρώτη φορά φέτος βλέποντας την πλάτη της ΑΕΚ με 2 πόντους διαφορά.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Παναθηναϊκός «κατάφερε» μέσα σε διάστημα 40  ημερών να απωλέσει βαθμολογικό πλεονέκτημα οκτώ πόντων που τον χώριζε από την «Ένωση», η οποία πλέον είναι αυτή που οδηγεί την κούρσα σε μία πολύ συγκλονιστική κούρσα για τον φετινό τίτλο. Η βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (0-3) και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου από την ίδια ομάδα κάθε άλλο παρά .. ξύπνησαν το «Τριφύλλι», το οποίο και στο «Θ. Κολοκοτρώνης» παρουσίασε σημάδια αποσύνθεσης.

Μοιραίος ο Κουρμπέλης… 

Σε ένα ματς «κλειστό», με λιγοστές ευκαιρίες, το «τριφύλλι» είχε τις περισσότερες για να βάλει το ένα γκολ που έδειχνε ότι θα κρίνει τον νικητή. Όχι μόνο δεν το έκανε ωστόσο, αλλά ο -αδικαιολόγητος, για την εμπειρία του- Κουρμπέλης αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε διάστημα έξι λεπτών στο 33’ αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα για μία αγωνιστική ώρα και πλέον … Οι κυνικοί Αρκάδες φρόντισαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και να σκοράρουν από... το πουθενά στο 80’, με το ευθύβολο σουτ του Μπαρτόλο που ήρθε από τον πάγκο και τους έδωσε το «τρίποντο».

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να περισσώσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες με τους Κλεινχάισλερ (82’) και Ιωαννίδη (88’) με τον Παπαδόπουλο να επεμβαίνει σωτήρια για την ομάδα του.

 

Ομάδα: