ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 November, 2023 - 15:53

Categories: 

«Ζεστός» ο Πετρούσεφ για τον Ολυμπιακό!

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι ένας από τους παίκτες τους οποίους κοιτάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να έχουμε εξελίξεις.

 

Το όνομα του Σέρβου φόργουρντ-σέντερ έρχεται στην επιφάνεια για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επίσημα δεν μπορούν να μιλήσουν για παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο. Αλλά δεδομένα θα κάνουν κίνηση από τη στιγμή που οι Κινγκς θα τον αποδεσμεύσουν, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα. Στο Λιμάνι κοιτάνε με πολύ μεγάλη προσοχή τι μέλλει γενέσθαι με τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ των Κινγκς, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόλις για 11.6 δευτερόλεπτα με την ομάδα του Μάικ Μπράουν, ενώ κάνει και κάποιες προπονήσεις με την θυγατρική ομάδα του Σακραμέντο στην G-League. Βεβαίως ο Σέρβος φόργουορντ έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις από τον συμπαίκτη του στους Κινγκς Σάσα Βεζένκοφ για την δυναμική των νταμπλούχων Ελλάδας!

 

Ομάδα: