ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 January, 2023 - 23:50

Categories: 

«Η μισή Ευρώπη θέλει τον Σισέ!»

 

Σε διαδικασία πώλησης από τον Ολυμπιακό τελεί ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο 26χρονος διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ δεν φαίνεται να συγκαταλέγεται στα πλάνα του Μίτσελ, με άμεση συνέπεια να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Με τις αναφορές γύρω από το ποδοσφαιρικό του μέλλον να αυξάνονται διαρκώς κυρίως από Ιταλία και Αγγλία, ωστόσο έρχεται ένα ακόμη… τιτίβισμα για τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μάρκο Κοντέριο, ο οποίος εργάζεται στο «tuttomercatoweb», ο Σισέ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της… μισής Ευρώπης.

 

«Αφού ο Ολυμπιακός κράτησε τον Παπ Αμπού Σισέ το καλοκαίρι, ο Σενεγαλέζος γίγαντας θα μπορούσε πλέον να φύγει τον Ιανουάριο. Ο 27χρονος έχει προσφορές από τη μισή Ευρώπη και υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από τη Serie A. Θα μπορούσε να γίνει ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσουν τη μεταγραφική αγορά αυτού του μήνα», αναφέρει στο τιτίβισμά του ο έγκυρος Ιταλός μεταγραφολόγος και μένει να φανεί τι ισχύει.

 

Ομάδα: