ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 June, 2023 - 19:24

Categories: 

«Θέλει Πέπε η Οβιέδο»

 

Για ενδιαφέρον της Οβιέδο προς το πρόσωπο του Πέπε κάνει λόγω ισπανικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «La Nueva Espana», η ισπανική ομάδα που αγωνίζεται στη Β' κατηγορία της Ιβηρικής χώρας, έχει στα «ραντάρ» της τον 26χρονο χαφ του Ολυμπιακού, ο οποίος επέστρεψε στου Ρέντη μετά και την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Καρταχένα.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η Οβιέδο εκτός από τον Πορτογάλο μέσο των «ερυθρόλευκων» φέρεται πως εξετάζει και την περίπτωση του Τόνι Μόγια της Αλαβές για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.

Στους έξι μήνες που βρέθηκε στην Ισπανία και τη La Liga 2, ο Πέπε άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην ισπανική «πιάτσα», μετρώντας 17 συμμετοχές και 5 ασίστ με τη φανέλα της Καρταχένα, όντας από τους βασικούς της ομάδας στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Πάντως, σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενόψει της νέας σεζόν, με το συμβόλαιο του παίκτη να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.