ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 December, 2023 - 17:14

Categories: 

«Θέλει τον Κλεινχέισλερ η Χάιντουκ»

Στο «στόχαστρο» της Χάιντουκ Σπλιτ βρίσκεται ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, σύμφωνα τουλάχιστον με σημερινά (27/12) δημοσιεύματα στα ουγγρικά ΜΜΕ, ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι συμπατριώτες του διεθνούς άσου του Παναθηναϊκού, μάλιστα, αναφέρουν ότι η κροατική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει έως τώρα ο Κλεϊνχέισλερ και να τον κάνει δικό της!

Επισημαίνοντας παράλληλα πως ο 29χρονος μέσος δεν θα θέλει να ρισκάρει να χάσει τη θέση του στην αποστολή της Ουγγαρίας για το Euro 2024, με το να συνεχίσει να μην αγωνίζεται.

Φυσικά, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» και ο ερχομός του Φατίχ Τερίμ ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα για τον Κλεϊνχέισλερ, με την τελική απόφαση, πάντως, να ανήκει στον Τούρκο προπονητή…

Θυμίζουμε ότι η Χάιντουκ φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον και για άλλον παίκτη του Παναθηναϊκού που δεν υπολογιζόταν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον Ένις Τσόκαϊ.

 

Ομάδα: