ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 February, 2023 - 03:00

Categories: 

«Ιστορίες Γυναικών» στο Novalife, «Στον Λουκιανό λέμε ναι» και Βραβευμένες ταινίες θρίλερ και μυστηρίου στην ΕΡΤ2 !

Οι «Ιστορίες Γυναικών», η νέα ζώνη ντοκιμαντέρ στο αγαπημένο κανάλι ψυχαγωγίας και διασκέδασης, το Novalifε, έρχεται να καθηλώσει κάθε Τρίτη στις 21:00 τους συνδρομητές με γοητευτικές, μυστηριώδεις και δυναμικές γυναίκες που έγραψαν ιστορία!

Η νέα ζώνη φωτίζει εμπνευσμένες γυναικείες βιογραφίες, πραγματικές ιστορίες, πορτρέτα ηθοποιών και fashion icons καθώς και γυναικών της διπλανής πόρτας σε όλο τον κόσμο που έκαναν τη δική τους σημαντική ανακάλυψη. Μετά το ντοκιμαντέρ – βιογραφία για την Audrey Hepburn που άφησε εποχή αλλά και την ιστορία του παγκοσμίου φαινομένου της μοναδικής Barbie, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν όλες τις Τρίτες του Φεβρουαρίου ντοκιμαντέρ για Γυναίκες που άφησαν το στίγμα τους.

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου (21:00) θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ «The Killer Nanny: Did She Do it?». 25 χρόνια μετά τη πολύκροτη δίκη της Λουίζ Γούντγουορντ, της νταντάς που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του ηλικίας 8 μηνών Μάθιου, το ντοκιμαντέρ επανεξετάζει τα στοιχεία και παρουσιάζει συνεντεύξεις με τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Μία εβδομάδα μετά, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου (21:00) κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ «Agatha Christie: 100 Years of Poirot and Miss Marple». 100 χρόνια μετά τη δημοσίευση του πρώτου μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι, το επετειακό αυτό ντοκιμαντέρ εξετάζει 10 από τα πιο εμβληματικά έργα της και αποκαλύπτει στοιχεία για τη ζωή της ‘βασίλισσας της αστυνομικής λογοτεχνίας’.

Ακολουθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου (21:00) η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards». Οι ψηλοτάκουνες γόβες Μανόλο Μπλάνικ λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής, της φινέτσας και του θηλυκού design θεωρούνται μοναδικές και ύμνος στη γυναικεία κομψότητα. Καμία γυναίκα δεν θα έλεγε όχι σ’ ενα ζευγάρι Μανόλο Μπλάνικ! Μια διεισδυτική ματιά στη ζωή και την πορεία, ενός από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές γυναικείων παπουτσιών παγκοσμίως, του Μανόλο Μπλάνικ! Μέσα από μοναδικές συνεντεύξεις, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τις θρυλικές γόβες-στιλέτο που όλες οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν.

Τέλος, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου (21:00) κάνει πρεμιέρα το «Who Is Ghislaine Maxwel?l». Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την Γκισλέιν Μάξγουελ, κόρη του μεγιστάνα Ρόμπερτ Μάξγουελ, από τα παιδικά της χρόνια, τη μετάβασή της στη Νέα Υόρκη, τη γνωριμία και τη ζωή της με τον Τζέφρι Επσταϊν και την επακόλουθη πτώση της.  

Τα ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 3.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Δεύτερο Πρόγραμμα:«Στον Λουκιανό λέμε ναι»

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα που συμπληρώνονται έξι χρόνια χωρίς τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 μάς θυμίζει τους λόγους για τους οποίους ο Κηλαηδόνης δεν υπήρξε, ποτέ, ένας «μόνος κάουμπόι». Εξαιρετικά αγαπητός στο κοινό, διένυσε μια πορεία σχεδόν μισού αιώνα στην ελληνική μουσική με δίσκους-σταθμούς, θεατρικά και κινηματογραφικά soundtrack και φυσικά μνημειώδεις συναυλίες-πάρτι, που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Παράλληλα, την ημέρα εκείνη και αποκλειστικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα, θα ακούσουμε σε πρώτη μετάδοση το τραγούδι «Ο καουμπόης με τ’ άσπρα μαλλιά», ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τη μουσική του οποίου έχει γράψει ο Χρήστος Καλογριδάκης, τους στίχους η Στεργιάνα Τζέγκα, ενώ ερμηνεύουν η Αλκυόνη Θηλυκού και ο Χρήστος Καλογριδάκης.

Μη χάσετε,  από το πρωί της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου, στο Δεύτερο Πρόγραμμα:

09:00-10:00, «Ας ξαναγνωρίσουμε τον Λουκιανό», με την Άντρη Βασιλειάδου. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης δήλωνε «παράλογα αισιόδοξος», παραδεχόταν ότι δεν θα πολεμούσε για την Ελλάδα, αλλά θα σκοτωνόταν για την Κυψέλη και την Αθήνα φορώντας ένα άσπρο πουκάμισο. Όταν περνούσε έξω από την Columbia γυρνούσε το κεφάλι για να μη δει τα χάλια της, ενώ η προσφιλής του λέξη ήταν «καταραμένος» κι έτσι αποκαλούσε με στοργή τους φίλους του. Ας γνωρίσουμε ξανά τον μοναχικό καουμπόι  μέσα από τα δικά του λόγια.

10:00-12:00, «Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού». Ακούμε δύο ωριαίες εκπομπές του 1994 από το Αρχείο του Δεύτερου, με τραγούδια από πολλούς σταθμούς της μουσικής πορείας του, αφηγήσεις από πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, αλλά και μουσικές επιλογές επηρεασμένες από το ταξίδι αυτό και όχι μόνο.

12:00-14:00, Ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, με τον Μιχάλη Γελασάκη. Τα άγνωστα παιδικά χρόνια του, η γνωριμία με τον πατέρα του στο τμήμα μεταγωγών για πρώτη φορά σε ηλικία εννέα ετών. Η επιμονή της οικογένειας να γίνει αρχιτέκτονας, η πρώτη εργασία σε κρουαζιερόπλοια με την ειδικότητα «οδηγός ανελκυστήρος». Τα πρώτα τραγούδια με τον νεαρό Γιώργο Νταλάρα, οι μεγάλοι δίσκοι, το «Ελεύθερο Θέατρο», η μουσική για τον «Θίασο» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, η πρώτη συναυλία στον Λυκαβηττό, το θρυλικό πάρτι στη Βουλιαγμένη και οι μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες του…

16:00-17:00, Το ελληνικό ελαφρό τραγούδι με τη ματιά και τη φωνή του Λουκιανού Κηλαηδόνη, σε επιμέλεια Σιδερή Πρίντεζη. Παλιά ελαφρά ελληνικά τραγούδια που αγάπησε ο Λουκιανός σε αυθεντικές εκτελέσεις και άλλα που ο ίδιος επανέφερε στη δισκογραφία, μαζί με την άποψη και τα σχόλιά του για το συγκεκριμένο είδος.

20:00-21:00 Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ως «πολιτικό ον» μέσα από τα τραγούδια του, σε επιμέλεια Έλενας Διάκου.

21:00-22:00, Από τον «Θίασο» στο «Αχ! Πατρίδα μου γλυκιά». Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης αφηγείται την ιστορία τού ελληνικού τραγουδιού με το δικό του τρόπο. Έξι χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή, ο Γιώργος Τσάμπρας θυμάται, μεταξύ άλλων, τον τρόπο που ο Λουκιανός Κηλαηδόνης αφηγήθηκε, μέσα από τις επιλογές του, την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Η πιο πλήρης καταγραφή ήρθε στα χρόνια της ωριμότητάς του. Στα χρόνια του ’90. Όλα όμως είχαν ξεκινήσει στα νεανικά χρόνια. Με αφορμή κάποιες από τις πρώτες παραστάσεις του Ελεύθερου Θεάτρου, αλλά και τον «Θίασο», την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

22:00-23:00 Ο Κώστας Θωμαΐδης μοιράζεται με τους ακροατές του Δεύτερου τις προσωπικές μνήμες από τα χρόνια που ο Λουκιανός με τα λαϊκά του τραγούδια, με τα Μικροαστικά με τα Απλά Μαθήματα Πολιτικής Οικονομίας  με τις παραστάσεις του Ελεύθερου Θεάτρου μάς ταξίδευε στο όνειρο.

23:00 Συναυλία με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Από το Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας μεταδίδεται η συναυλία που είχε δώσει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στο άλσος της Αγίας Παρασκευής στις 27 Αυγούστου 1999. Στην περιγραφή ήταν ο Θέμης Ροδαμίτης. Επιμέλεια επαναλήψεων: Σιδερής Πρίντεζης.

Info

«Στον Λουκιανό λέμε ναι»

Αφιέρωμα του Δεύτερου Προγράμματος στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

#defteroprogramma #Αφιέρωμα #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου #ERTecho

Live Streaming: https://www.ertecho.gr/radio/deftero/

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://www.ertecho.gr/radio/deftero/program/

 

Βραβευμένες ταινίες θρίλερ και μυστηρίου στην ΕΡΤ2 

Τρομακτικές ιστορίες, υποθέσεις με σασπένς και ανατροπές, επικίνδυνες καταστάσεις, ο σκοτεινός κόσμος του αστυνομικού ρεπορτάζ, αλλά και μια ελληνική ταινία μικρού μήκους μεταδίδει αυτή την εβδομάδα η ΕΡΤ2 στη ζώνη «Η ταινία σου στις 22:00» από τη Δευτέρα 6 έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00

«Τρομακτικές ιστορίες στο σκοτάδι»

(Scary stories to tell in the dark)  

Περιπέτεια τρόμου, συμπαραγωγής ΗΠΑ-Καναδά-Μεξικού 2019.

Σκηνοθεσία: Αντρέ Εβρεντάλ

Πρωταγωνιστούν: Ζόι Μάργκαρετ Κολέτι, Μάικλ Γκάρζα, Γκάμπριελ Ρας, Τζιλ Μπέλοους, Ντιν Νόρις

Διάρκεια: 97΄

Υπόθεση: Αμερική 1968. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μυρίζει αλλαγή… αλλά όχι στη μικρή πόλη της Μιλ Βάλεϊ, όπου για γενιές, η σκιά της οικογένειας Μπέλοους πέφτει βαριά.

Στην έπαυλή τους στην άκρη της πόλης, η Σάρα, ένα μικρό κορίτσι με φρικτά μυστικά, μετέφερε τη ζωή της σε μία σειρά από τρομακτικές ιστορίες, γραμμένες σε ένα βιβλίο που έχει υπερβεί τον χρόνο.

Ιστορίες που έχουν έναν τρόπο να ζωντανέψουν σε βάρος μίας παρέας εφήβων που θα ανακαλύψει το τρομακτικό βιβλίο της Σάρα.

Ο σκηνοθέτης Αντρέ Εβρεντάλ, έχοντας την αρωγή του σκοτεινού παραμυθά Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο σε σενάριο και παραγωγή, στήνει ένα εφηβικό θρίλερ γύρω από μια σειρά μεταφυσικών φόνων.

Η ταινία βασίζεται στην ομότιτλη σειρά βιβλίων παιδικού τρόμου του Άλβιν Σβαρτς, που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία 1981-1991.

Την ταινία συνοδεύουν στη διαδρομή της, τέσσερα βραβεία και επτά υποψηφιότητες.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00

«Ο ένοχος»

(The guilty / Den skyldige) 

Αστυνομικό δραματικό θρίλερ, παραγωγής Δανίας 2018.

Σκηνοθεσία: Γκούσταβ Μέλερ

Σενάριο: Γκούσταβ Μέλερ, Εμίλ Νίγκααρντ Άλμπερτσεν

Πρωταγωνιστούν: Γιάκομπ Σέντεργκρεν, Τζέσικα Ντίναντζε, Ομάρ Σαργκάουι, Γιόχαν Όλσεν

Διάρκεια: 85΄

Υπόθεση: Ο Άσγκερ Χολμ, αστυνομικός, τηλεφωνητής στα επείγοντα περιστατικά της Άμεσης Δράσης, απαντάει το ένα μετά το άλλο τηλεφωνήματα ρουτίνας και κλήσεις σε βοήθεια σε μια βάρδια που μοιάζει τυπική. Μέχρι που η κλήση μιας γυναίκας που πιθανά έχει απαχθεί θα δώσει στη βραδιά μια αναπάντεχη τροπή, αποκαλύπτοντας ένα έγκλημα πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό που νόμιζε αρχικά. Μαζί θα φέρει στην επιφάνεια τα δικά του τραύματα.

Γυρισμένο αποκλειστικά στους χώρους ενός κέντρου της Άμεσης Δράσης και με όπλο ένα ευφυές σενάριο και μια μοναδική σε σύλληψη ιδέα, «Ο ένοχος» συνιστά μια ξεχωριστή, γεμάτη ανατροπές και σασπένς καθηλωτική δημιουργία που απέσπασε 38 βραβεία σε 43 συνολικά συμμετοχές, μεταξύ αυτών το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Σάντανς, το Βραβείο Κοινού και το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας (Γιάκομπ Σέντεργκρεν) στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00

«Μπλε βελούδο»

(Blue velvet) 

Θρίλερ, παραγωγής ΗΠΑ 1986.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Ντέιβιντ Λιντς

Πρωταγωνιστούν: Κάιλ ΜακΛάχλαν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Ντένις Χόπερ, Λόρα Ντερν, Ντιν Στόκγουελ

Διάρκεια: 120΄

Υπόθεση: Ο νεαρός Τζέφρι μόλις έχει επιστρέψει στη συνηθισμένη ήσυχη πατρική του πόλη για να επισκεφτεί τον άρρωστο πατέρα του, όταν ανακαλύπτει ένα κομμένο ανθρώπινο αυτί σε ένα λιβάδι κοντά στο σπίτι του.

Η απόφασή του να ερευνήσει το μυστήριο παράλληλα με την αστυνομία, τον οδηγεί σε μια μαζοχίστρια τραγουδίστρια κι έναν παρανοϊκό γκάγκστερ, καθώς και σε έναν σκοτεινό κόσμο διαστροφών και μυστηρίου.

Η υποψήφια για Όσκαρ σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Λιντς στο «Μπλε βελούδο», που προκάλεσε σοκ όταν κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 1986, συνδυάζει μια ατμόσφαιρα διεστραμμένου μυστηρίου με ειρωνεία, αμερικανική σάτιρα και έναν ιδιαίτερο, ελαφρώς στυλιζαρισμένο, τόνο.

Διαθέτοντας ένα μαγικό μουσικό θέμα, που φέρνει την υπογραφή του σπουδαίου Άντζελο Μπανταλαμέντι, η ταινία έχει κερδίσει συνολικά 18 βραβεία και 18 υποψηφιότητες

Ανάμεσά τους: υποψηφιότητα για Όσκαρ σκηνοθεσίας, υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα δεύτερου ανδρικού ρόλου (Ντένις Χόπερ) , Μέγα βραβείο στο Φεστιβάλ Αβοριάζ. ενώ η Εθνική Εταιρεία Κριτικών Κινηματογράφου (National Society of Film Critics Awards, USA) έδωσε στην ταινία τα βραβεία: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη, Καλύτερης Κινηματογραφίας και Β΄ Ανδρικού ρόλου.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00

«Απόστρατος»

(Defunct) 

Δραματική κομεντί, παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Ζαχαρίας Μαυροειδής

Παίζουν: Μιχάλης Σαράντης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιώτα Φέστα, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Γιάννης Νιάρρος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Ναταλία Χατζή, Μαίρη Μηνά

Στον ρόλο της θείας Φανής, η Ξένια Καλογεροπούλου

Διάρκεια: 95´

Υπόθεση: Ένας τριαντάρης, αποτυχημένος εισαγωγέας μηχανών εσπρέσο, μετακομίζει στο σπίτι του εκλιπόντος παππού του και προσπαθεί να φανεί αντάξιος της κληρονομιάς του.

Επιστρέφοντας στην παλιά του γειτονιά, ο Άρης ξανασμίγει με παιδικούς φίλους, αλλά γνωρίζεται και με έναν παλιό συναγωνιστή του ένδοξου παππού του Αριστείδη. Προσπαθώντας να φανεί αντάξιος του ονόματός του, αναλαμβάνει σταδιακά τον ρόλο του παππού του.

 ΒΡΑΒΕΙΑ

60ό Φεστιβάλ Κινματογράφου Θεσσαλονίκης

*Βραβείο Κοινού FISCHER του Διεθνούς Διαγωνιστικού

*Βραβείο Νεότητας από την Κριτική Επιτροπή Φοιτητών του ΑΠΘ

Βραβεία ΙΡΙΣ – Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου

* Βραβείο Σεναρίου ΙΡΙΣ 2020

Kinenova International Film Festival

*Βραβείο Καλύτερης Ταινίας

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, στις 23:40

«Καρτ ποστάλ από το τέλος του κόσμου»

Ταινία μικρού μήκους, παραγωγής 2020.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος

Παίζουν: Γιώργος Γάλλος, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Ισαβέλλα Αναγνωστοπούλου, Μάγδα Βάρδα, Ιάσονας Μίτερ, Ιώ Λατουσάκη, Κώστας Παπακωνσταντίνου, Τατιάνα Πίτα, Γιώργος Λυγνός, Γιώργος Βασίλαινας

Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Μιχαλάκης, Έλενα Μιρτσόφσκα

Αφηγητής: Δημήτρης Μπίτος

Διάρκεια: 23΄

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια των οικογενειακών τους διακοπών, η Δήμητρα και ο Δημήτρης, θα υποχρεωθούν να επικοινωνήσουν ουσιαστικά έπειτα από πολύ καιρό. Καθώς υπομένουν, μαζί με τις δύο κόρες τους, το υπόλοιπο της διαμονής τους σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί, η αναπάντεχη διακοπή των τηλεπικοινωνιών, τους αναγκάζει να αναζητήσουν διέξοδο…

Η ταινία έχει κερδίσει εννέα βραβεία και τέσσερις υποψηφιότητες σε διεθνή Φεστιβάλ μικρού μήκους.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00

«Νυχτερινός ανταποκριτής»

(Nightcrawler) 

Δραματικό θρίλερ, παραγωγής ΗΠΑ 2014.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Νταν Γκιλρόι

Πρωταγωνιστούν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρενέ Ρούσο, Μπιλ Πάξτον, Ριζ Άχμεντ, Αν Κιούζακ, Κέβιν Ραμ, Καθλίν Γιορκ, Έρικ Λανγκ, Μάικλ Χάιατ

Διάρκεια: 109΄

Υπόθεση: Ο Λου Μπλουμ (Τζέικ Τζίλενχαλ) είναι ένας φιλόδοξος νέος που αναζητεί απεγνωσμένα δουλειά και ανακαλύπτει τον αδυσώπητο κόσμο του εγκληματολογικού ρεπορτάζ.

Θα γνωρίσει μια ομάδα από κινηματογραφικά συνεργεία που τραβούν πλάνα από τρακαρίσματα, φωτιές, φόνους και άλλες καταστροφές, και θα αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στην επικίνδυνη πραγματικότητα του nightcrawling, όπου η κάθε αστυνομική σειρήνα ισοδυναμεί με μια πιθανή αποκλειστικότητα και τα θύματα μετριούνται με δολάρια και δημοσιότητα.

Με τη βοήθεια της Νίνα (Ρενέ Ρούσο), μια παλαίμαχο των δελτίων ειδήσεων, ο Λου θα γίνει πρωταγωνιστής της δικής του ιστορίας, θολώνοντας το όριο μεταξύ παρατηρητή και συμμετέχοντα.

Ο «Νυχτερινός ανταποκριτής» διεκδίκησε το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου το 2015 για τον Νταν Γκιλρόι, ενώ ο Τζέικ Τζίλενχαλ ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Α΄ Ανδρικού Ρόλου.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

- Στον Rock FM ο έμπειρος παραγωγός Βασίλης Λούκας  και στον Pepper ξεκινά εκπομπές ο Λευτέρης Κεφαλάς...

-H ERT WORLD εγκαινιάζει μια καινούργια ζώνη με ελληνικές ταινίες από τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο. Κάθε Σάββατο, στις 22:00, θα μεταδίδονται ξεχωριστές ταινίες που άφησαν -η καθεμιά με τον δικό της τρόπο- το αποτύπωμά τους στην Έβδομη Τέχνη. Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες και στη διεθνή εκδοχή του ERTFLIX...

-Eχει και βόλεϊ, απόψε (20.00), πρώτος ημιτελικός Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ από το κλειστό του Ρέντη, live από την Cosmote TV...

V...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com