ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 April, 2023 - 17:38

Categories: 

«Καθάρισε» με ανατροπή ο Ολυμπιακός Β’

Σε ράγες επιτυχιών πορεύεται πλέον ο Ολυμπιακός Β’ στον «μαραθώνιο» του Νοτίου Ομίλου της SuperLeague 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνοντας χαρακτήρα επικράτησαν με 2-1 του Αιγάλεω στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, κάνοντας επική ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο με τα τέρματα των Μπα 984’0 και Βλαχομήτρου (87’) αντιστοίχως

Το Αιγάλεω στο 31’ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χρυσόπουλου στον Κωστανάσιο. Ο Βλαχομήτρος εκτέλεσε το πέναλτι που υπέδειξε ο Ξηρογιάννης, αλλά ο Παπαδούδης απέκρουσε, κρατώντας το 0-0!

Στο 41’ χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.  Ο Πινακάς επιχείρησε με πλασέ να νικήσει τον Σικαλιά, από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω απέκρουσε σε κόρνερ!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 51’ όταν ο Κωστανάσιος εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της άμυνας γράφοντας το 0-1 για τα Αιγάλεω. Ο Ολυμπιακός Β’ όμως δεν …μάσησε και με αντεπίθεση διαρκείας ε΄φτασε στη ολική επαναφορά με τους Μπα και Βλαχομήτρου, στο 84’ και το 87’ αντιστοίχως!