ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 August, 2023 - 19:22

Categories: 

«Καρέ» απουσιών στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με προπόνηση που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε σήμερα (24/08) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα των παικτών του «Άγιαξ της Ηπείρου» περιελάμβανε ρόντο και ταχύτητες, ενώ δόθηκε έμφαση στην επιθετική τακτική σε απλή μορφή. Στη συνέχεια υπήρξαν παιχνίδια τακτικής αλλά κι έμφαση στις στατικές φάσεις.

Εκτός των πλάνων του Θανάση Στάικου για το ντέρμπι του ΠΑΣ με τα «καναρίνια» είναι οι Κύρκος, Κιάκος και Κόντε που είναι τραυματίες, αλλά και ο Καραχάλιος που είναι τιμωρημένος.

Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τους εξής παίκτες για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: Κλέιμαν, Αθανασίου, Βρακά, Σόρια, Μπακαδήμα, Παντελάκης, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πανάγου, Τσαούση, Ναούμη, Ριένστρα, Μπεγκάλα, Λιάσος, Τζίνο, Λώλη, Τζίμα, Γκάρο, Μπάλαν Ροσέρο, Παμλίδη και Λεό.