ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 January, 2024 - 20:21

Categories: 

«Καστελάνι: «Έδειξαν το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα!»

Ο Πρωταθλητής  Ελλάδας Ολυμπιακός επέστρεψε στον … τόπο του περυσινού τους εγκλήματος κι με εμφάνιση ολοκληρωτική ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ με 1-3 σετ στην Πυλαία!

Στο γήπεδο όπου πέρυσι οι «ερυθρόλευκοι» στέφθηκαν  Πρωταθλητές Ελλάδας για 31η φορά στη ιστορία τους πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση και πάτησαν κορυφή, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ενώ παράλληλα απέκτησαν τεράστια τονωτική ένεση ενόψει της καθοριστικής ευρωπαϊκής τους μάχης κόντρα στην Ζάκσα.

Με τον τεχνικό Ντανιέλ Καστελάνι να έχει κάθε λόγο να … πετάει στα ουράνια: 

«Μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά και ο τρόπος που ήρθε αυτή, την κάνει ακόμα πιο σημαντική. Η εξέλιξη του παιχνιδιού και η δυναμική του αντιπάλου έδειξαν το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα και ίσως αυτό να είναι το πιο σημαντικό για εμένα! Το μπλοκ ήταν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι μας. Πλέον, η προσοχή μας πάει στο ευρωπαϊκό παιχνίδι μας, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

 

Ομάδα: