ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

23 May, 2023 - 00:05

Categories: 

«Καταποντίστηκε» η Γιουβέντους μετά την αφαίρεση βαθμών και τον διασυρμό

Πραγματικός εφιάλτης ήταν η σημερινή μέρα για την Γιουβέντους, καθώς στην αφαίρεση 10 βαθμών ήρθε να προστεθεί και μία βαριά ήττα με 4-1 στην έδρα της Έμπολι.

 

Οι «Μπιανκονέρι» έμαθαν σήμερα ότι τους αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί για την υπόθεση των πλαστών λογιστικών εγγραφών. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Τορίνο είχε τιμωρηθεί με -15 για την ίδια υπόθεση των Γενάρη. Στην συνέχεια κέρδισε την πρώτη έφεση, αλλά η νέα απόφαση του Ομοσπονδιακού Εφετείου ήταν να ισχύσει η ποινή, αν και ελαφρώς μειωμένη.

Το ματς

Οι παίκτες του Αλέγκρι ήταν σαφώς επηρεασμένοι ψυχολογικά από αυτή την εξέλιξη και έχασαν με «κάτω τα χέρια» από την Έμπολι.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη κακή ψυχολογία των αντιπάλων τους και τους έκαναν γρήγορα την ζημιά. Στο 18' κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φραντσέσκο Καπούτο. Τρία λεπτά μετά και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Λουπέρτο βρέθηκε στο σωστό σημείο για να διπλασιάσει το προβάδισμα της Έμπολι.

 

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον ίδιο τρόπο, αφού ο Καπούτο βρήκε ξανά δίχτυα μόλις δύο λεπτά μετά την σέντρα, κόβωντας κάθε ελπίδα για αλλαγή σκηνικού. Οι «μπιανκονέρι» ανέβασαν ρυθμούς, αλλά το μόνο που πέτυχαν ήταν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» με τον Κιέζα στο 85'

 

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πίκολι έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο της Έμπολι, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

 

Μετά τις σημερινές εξελίξεις, η Γιουβέντους βρίσκεται πλέον στην έβδομη θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων την επόμενη σεζόν.